Dynamické názvy souborů – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dynamické názvy souborů – C / C++ – Fórum – Programujte.comDynamické názvy souborů – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dragon124-10
Stálý člen
8. 1. 2012   #1
-
-1
-
Mimo téma

dobrý den,

potřebuji aby se dalo zadat jméno souboru. to se uloží do proměnné a pod tím jménem se poté uloží soubor. já bych se chtěl zeptat jak v c++ tomu řeknu aby to mělo jméno podle obsahu nějaký proměnný

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
8. 1. 2012   #2
-
0
-

To už si děláš srandu...

string jmeno;
...
ofstream soubor(jmeno);
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
dragon124-10
Stálý člen
8. 1. 2012   #3
-
0
-

já vim, ale když ho vytvářim tak rovnou? a co třeba kdybych dělal ftp klienta tak pře příkazák. Jak řeknu příkazáku server z proměnný?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV+42
God of flame
8. 1. 2012   #4
-
+4
-
Informačně přínosné

a umis vubec udelat ftp klienta s konstantou jako server?

ac se to zda ci nezda - konstanta je vlastne taky promenna (jen by se nemela moc prepisovat)

kazdopadne dokud te tu budou lidi podporovat a radit ti, tak asi v zivote nebudes schopnej pouzit tu kulatou kravinu co mas na krku, aby ti do nej neprselo...

na vsechno plati tak jak tak GOOGLE, GOOGLE, GOOGLE a GOOGLE

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2014   #5
-
0
-

Ahoj všichni :-) Já bych taky potřeboval radu odborníka... Nevíte prosím někdo jak donutit C++ aby mi do názvu souboru bylo nacpáno aktuální systémové datum? Tedy něco jako "28_05_2014.txt". Datum už mám v proměnné, ukládám jej do souboru, ale když jej chci nacpat do jeho názvu, tak mi to tam dá adresu nebo název té proměnné... :-(

Díky ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.131.62.–
hlucheucho+10
Posthunter
28. 5. 2014   #6
-
0
-

formátování datumu do řetězce.  Každopádně by to chtělo vědět jak máš uložené datum (ve struktuře? ) a do jakého řetězce (std::string?) to má být zformátované.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 90 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý