WebBrowser - vytáhnutí textu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

WebBrowser - vytáhnutí textu – .NET – Fórum – Programujte.comWebBrowser - vytáhnutí textu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Slim0
Návštěvník
9. 1. 2012   #1
-
0
-

Zdravíčko,

potřeboval bych poradit, mám webBrowser a ten je na stránce, kde je tento text  

Heslo: 123455

A já bych potřeboval z toho browseru vytáhnout to heslo, respektivě jenom toto

123455

Bohužel nemám nápady, jak toto zrealizovat. Doufám, že se najde dobrá duše, která by mi s tímto pomohla.

Předem děkuji!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.144.–
Řešení
t0mas0
Newbie
9. 1. 2012   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Stačí použit propertu DocumentText a ze získaného zdrojového textu stránky primitivním parsováním vytáhnout heslo. Třeba takto (kód funguje na tyto stránky s dotazem):

            string text = webBrowser.DocumentText;
            int index = text.IndexOf("Heslo: ");
            if (index > -1)
            {
                int odkud = index + "Heslo: ".Length;
                string heslo = text.Substring(odkud, text.IndexOf('&', odkud) - odkud);
            }
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.226.16.–
Slim0
Návštěvník
9. 1. 2012   #3
-
0
-

Paráda, tohle funguje skvěle, ale mám ještě jeden problém. Bohužel ta stránka je v rámech, takže jsem lehce v hájí, ale podařilo se mi udělat, že veškerý text z toho rámce můžu zkopírovat do textboxu.

Dal by se Váš skript využít na to, aby četl jenom z toho textboxu to heslo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.144.–
Marvin0
Newbie
9. 1. 2012   #4
-
0
-

Jestli mas ten text tak cykl a propiroj pismeno po pismenu az najdes H tak zjisti jestli je dalši pismeno e atd. a az to najde tak nasledujici text taky pomoci cyklu hod do stringu asi az do mezery.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.13.–
Slim0
Návštěvník
9. 1. 2012   #5
-
0
-

Nakonec jsem to udělal takto:

 int index = textBox2.Text.IndexOf("Heslo: ");
 int odkud = index + "Heslo: ".Length;

 textBox2.SelectionStart = odkud;
 textBox2.SelectionLength = 6;
 textBox2.Focus();

Využil jsem původní skript, který jste mi ochotně poradili ;-) Dále jsem využil vlastnost SelectedText a všechno funguje jak má. Tímto Vám děkuji za pomoc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.162.47.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Vytahnuti fotek z FB — založil Henne

Vytahnuti hodnot — založil karkulka

Vytáhnutí dat z tabulky — založil Petr

C# - webBrowser — založil alois

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý