Horni, dolni mez intervalu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Horni, dolni mez intervalu – C / C++ – Fórum – Programujte.comHorni, dolni mez intervalu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vitamin
~ Anonymní uživatel
1090 příspěvků
9. 1. 2012   #1
-
0
-

ahoj potreboval bych poradit s programem, ve kterem mam zadat horni a dolni mez intervalu a nasledne z tohoto intervalu nacist napr. 10 cisel .. zitra to budu mit na zkousce mozna a nevim si s tim rady .. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.99.–
Reklama
Reklama
kju: b
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 1. 2012   #2
-
0
-

Jak budeš načítat ty čísla? Náhodně? Od spodní meze? Půjde o celé čísla?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.249.–
vitamin
~ Anonymní uživatel
1090 příspěvků
9. 1. 2012   #3
-
0
-

#2 kju: b
pujde o cela cisla dejme tomu ze budu chtit interval od 4 do 8 tudiz zde bude nutne secist 4+5+6+7+8

vubec uz nevim zkousel jsem ruzne pres for(i=dolni;i<=horni;i++) nevim

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.99.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
9. 1. 2012   #4
-
0
-

#3 vitamin
pokud je chceš všechny sečíst (z toho intervalu), tak na to není potřeba for cyklus:

int soucet = (horni-dolni)*(horni+dolni)/2;
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
kju: b
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 1. 2012   #5
-
0
-

   

int soucet = 0, i;

for(i=dolni; i<=horni; i++) soucet +=i;

jde to napsat na 1000+1 způsobů..

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.249.–
silent0
Stálý člen
11. 1. 2012   #6
-
0
-

   

Random rand = new Random();

rand.Next(dolni_mez,horni_mez);

miss, myslel jsem ze je to v c#

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý