WebBrowser - Nové okna & Udalosti ešte nevytvoreného prvku – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

WebBrowser - Nové okna & Udalosti ešte nevytvoreného prvku – Visual Basic – Fórum – Programujte.comWebBrowser - Nové okna & Udalosti ešte nevytvoreného prvku – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Trebor0
Stálý člen
11. 1. 2012   #1
-
0
-

Nazdar ... potrebujem takuto pomoc ... robím WebBrowser a ked som ho testoval tak som prišiel na to že ak si napríklad na supergames.cz otvorím nejakú Flash alebo Shockwave hru tak sa mi spustí Internet Explorer a vnom tá konkrétna hra. Ako môžem naprogramovať tak aby sa mi otvoril nový "Tab" v mojom prehliadači a v nom sa spustila flash alebo shockwave hra.... ( tab viem vytvoriť len neviem ako aby sa mi to automaticky vytvorilo ked zisti že chcem flash hru spustit) ....... (a ta hra sa može kludne aj už v otvorenom tabe spustit .. to je mi jedno hlavne nech ju spusti) ...poradte pls....predem dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.1.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
11. 1. 2012   #2
-
0
-

No když má WebBrowser tj. předpokládám to komponentu z jádra IE (IWebBrowser2), tak existuje rozhraní DWebBrowserEvents2, přes které lze zachytit v podstatě všechny události tj. i událost kliku apod., takže zachytíš DISPID_BEFORENAVIGATE2, vytvoříš nový tab, v něm uděláš další okno prohlížeče a dáš mu navigate na URL, která ti přišla tím eventem a vrátíš VARIANT_TRUE jakože cancel na aktuální událost, takže se již dále nic nestane.

Takhle je to surově ve WinAPI. Možná ti VB tohle všechno zpřístupní jenom klikáním ... musíš hledat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Trebor0
Stálý člen
11. 1. 2012   #3
-
0
-

a dá sa to aj ked ten webbrowser ešte neexistuje ale vytvára sa až za behu.... ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.1.–
Trebor0
Stálý člen
11. 1. 2012   #4
-
0
-

a co mam vlastne urobit lebo ja nwm ako to zachytit atd

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.1.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
11. 1. 2012   #5
-
0
-

A ty máš co? Máš okno prohlížeče, v něm si vybereš hru, ne? Takže okno prohlížeče existuje, následně existuje i požadavek na otevření (asi) odkazu ... zatím všechno existuje, ne? Zachytíš, vytvoříš nový tab s novým oknem prohlížeče. A ten teda taky existuje, ne? A do něj pošleš příkazem navigate, aby se na něm zobrazila daná stránka (nebo hra), která určitě taky existuje, ne?

No a jak to zachytit jsem ti popsal. Takže pro jistotu, aby jsme si rozuměli, přidávám tento důležitý odkaz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Pitrsem
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 5. 2012   #6
-
0
-

zkus tohle

Private Sub WebBrowser1_NewWindow(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles WebBrowser1.NewWindow

        Dim myElement As HtmlElement = WebBrowser1.Document.ActiveElement
        Dim target As String = myElement.GetAttribute("href")

        Dim newInstance As New Form1
        newInstance.Show()
        newInstance.WebBrowser1.Navigate(target)


        e.Cancel = True
    End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.85.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý