[C#] Jak vrátit hodnotu ze třídy ? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Jak vrátit hodnotu ze třídy ? – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Jak vrátit hodnotu ze třídy ? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
BezzradaZacatecnik
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 1. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

jsem naprostý začátečník v c sharpu. Chtěl bych udělat jednoduchou kalkulačku. V zásadě již funguje, jenom pro zvýšení přehlednosti bych rád vytvořit 2 třídy: první Main() pro komunikaci s uživatelem a druho Engine() pro samotné operace. Jak bych se do toho mělpusti, ale hlavně: jak mám Mainu vrátit hodnotu z Enginu ? Přdem děkuji ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.165.–
Reklama
Reklama
LukoSS
~ Anonymní uživatel
73 příspěvků
11. 1. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.252.–
Marvin0
Newbie
11. 1. 2012   #3
-
0
-

ve třídě:

public string metoda(string string1,string string2)

{

string s;

s = string1 + string2;

return s;

}

v Main()

s = trida.metoda(s1,s2)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.13.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý