Text color in java script – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Text color in java script – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comText color in java script – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
12. 1. 2012   #1
-
0
-

Ahoj,

potreboval bych zmenit barvu textu, ktery se mi zobrazuje na strankach. Mam java script, ktery mi na strankach odpocitava cas do urciteho datumu. Ale s javou jsem amater a nemuzu na to prijit. Poradte mi prosim.
tady je script:

<script>
    
       
function odpocetKrok(objID,text_datum)
{
var datum1,datum2,datum_rozdil,datum_pole, n,d,h,m,s, x,y,dd,mm,yy,text;
// ziskej z retezce datum


datum_pole = text_datum.split('.');
datum2     = new Date(datum_pole[2]*1, datum_pole[1]*1-1, datum_pole[0]*1); // rok,mesic-1,den+1
datum2.setTime(datum2.getTime() + 1 *24*60*60*1000); // dnesek + 1 den
//datum2 = new Date("July 21, 2008");   // dalsi moznost zadani primeho datumu, ale pozor + 1 den
datum1     = new Date();

// vypocet rozdilu datumu ode dneska
datum_rozdil = datum2.getTime() - datum1.getTime();
// vypocet dnu, hodin, minut, sekund
x  = 0;  y = 24 * 60 * 60 * 1000; d = Math.floor((datum_rozdil-x)/y); // dny
x += d * y; y = 60 * 60 * 1000;  h = Math.floor((datum_rozdil-x)/y); // hodiny
x += h * y; y = 60 * 1000;   m = Math.floor((datum_rozdil-x)/y); // minuty
x += m * y; y = 1000;   s = Math.floor((datum_rozdil-x)/y); // sekundy

// zpusob vypsani
text  =       d + " " + (d==1?"den":     (d>1 && d<5?"dny"     : "dn&#367;"));
text += " " + h + " " + (h==1?"hodinu":  (h>1 && h<5?"hodiny"  : "hodin"));
text += " " + m + " " + (m==1?"minutu":  (m>1 && m<5?"minuty"  : "minut"));
text += " " + s + " " + (s==1?"sekundu": (s>1 && s<5?"sekundy" : "sekund"));
// text, ktery se vypise
text = 'Daší zápas vyhrajeme za <p>' + text + ".";
// vypsani do objektu

    document.getElementById(objID).innerHTML = text;

}

function odpocetStart()
{
// vytvot datum pro odpocet
// vytvor datum aktualni + tyden, aby bylo od ceho odpocitavat
var datum, text_datum;
datum = new Date();
datum.setTime(datum.getTime() + 7 *24*60*60*1000); // dnesek + tyden
text_datum = datum.getDate() + "." + (datum.getMonth() + 1) + "." + datum.getFullYear();
// nebo muzete nastavit datum primo
text_datum = '10.01.2012';

// spust program
odpocetKrok('cas', text_datum);  // hned zobraz
var casovacID = setInterval("odpocetKrok('cas','" + text_datum + "')", 1000); // opakuj zobrazeni kazdych 1000 ms
}
</script>


Potrebuji tomu nejak zadat barvu pisma

Dekuji mockrat za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.110.–
Řešení
darkwind+1
Newbie
12. 1. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

v CSS nastav něco jako

#cas {

 color: #ff0000;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.119.–
12. 1. 2012   #3
-
0
-

#2 darkwind

Funguje, diky moc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.110.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

JavaFX - listview - text color — založil bitEe.Eu

Kodování java Script — založil John Jewell

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý