Zoradenie Nodes – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zoradenie Nodes – Visual Basic – Fórum – Programujte.comZoradenie Nodes – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Trebor0
Stálý člen
18. 1. 2012   #1
-
0
-

Cawte, potreboval by som zoradit nodes v treeview ale v tom treeview su dátumy a tie potrebujem za sebou zoradit ako idu po sebe lebo napriklad ked pouzijem TreeView1.Sort tak sa mi zoradia asitako 1.1 ; 12.12 ; 2.5 ; 31. 4 ; ...... daju sa zoradit dátumy v treeview? ak hej tak ako ... vopred dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 1. 2012   #2
-
0
-

Tak můžeš data ukládat ve tvaru: 01.01 - 12.31 a pak to bude o něco lepší. Nebo implementovat vlastní třídící funkci (TreeViewNodeSorter, IComparer).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Trebor0
Stálý člen
19. 1. 2012   #3
-
0
-

ok diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
Trebor0
Stálý člen
19. 1. 2012   #4
-
0
-

a este ze nevedel by si mi poradit s tou implementáciou tej triadacej funkcie lebo nech skušam čo skušam nejako mi to nejde a vyhadzuje mi chyby .... :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
20. 1. 2012   #5
-
0
-

Tak sem hoď, co si zatím si zkoušel. Mimo jiné se na tom uvidí, jestli jedeš starý VB nebo VB.NET, protože jinak je toho plný net.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Trebor0
Stálý člen
22. 1. 2012   #6
-
0
-

tak skusal som len daco take primitvne (urcite to bolo zle .. takze nwm) ...a uz si to ani nepametam len viem ze to ma byť uplne inak ako som to skusal ....... a VB mám 2010  -   nie .NET ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 1. 2012   #7
-
0
-

Poslední ne.NET VB byla 6, ne? Takže máš VB.NET a tudíž platí odkaz, který jsem ti dával minule, tak si ho zkus a pokud ti to nepůjde, tak spolu s tvým kódem sem dej i dotaz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Trebor0
Stálý člen
23. 1. 2012   #8
-
0
-

pozeral som si ten odkaz ale to je pre C# a nie pre VB.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
24. 1. 2012   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Trebor0
Stálý člen
27. 1. 2012   #10
-
0
-

ok dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.153.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Presuvanie Nodes — založil Trebor

TreeView.Nodes... — založil Trebor

Špecifické zoradenie — založil ArcaneBeam13

Zoradenie prispevkov — založil marioff

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý