Súbor po spustení sa presunie do zložky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Súbor po spustení sa presunie do zložky – .NET – Fórum – Programujte.comSúbor po spustení sa presunie do zložky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
AnonImouS0
Newbie
22. 1. 2012   #1
-
0
-

Dobrý deň. Chcem sa spýtať že ako naprogramovať v C# program ktorý po spustení npr.: na ploche sa presunie do zložky ktorá je vytvorená alebo sa sama vytvorí a tam to presunie. Ďakujem.  

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.203.–
Reklama
Reklama
davidus
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
22. 1. 2012   #2
-
0
-

file.copy()?

nejdřív si najdeš kde konkrétně je tvůj exe uložený, to použiješ jako první cestu a potom zadáš kam to chceš překopírovat... bude se ti hodit i metoda getcurrentdirectory().

snad jsem odpověděl na to na co jsi se ptal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 1. 2012   #3
-
0
-

Jenom poznámečka, spuštěný program samozřejmě nejde přesunout, ale mohl by spustit jiný (a sebe ukončit), který by to udělal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Prava na zlozky(adresare) — založil george

Pridanie .DLL do zložky — založil yterbium

Zistenie obsahu zložky — založil Michal115

Prehľadávanie zložky [PHP] — založil Tocimanko

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý