Nejde Visual – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nejde Visual – C / C++ – Fórum – Programujte.comNejde Visual – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Cpp_Amater
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
24. 1. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

Používám Visual C++ 2010. Když ho otevřu, vypíše mi to chybové hlášení The operation could not be completed.
Pokud chci otevřít nějaký můj program napsaný ve Visual, vypíše se chybové hlášení: 
Chyba modulu CLR:80004005. Program bude nyní ukončen.

Co mám udělat, aby všechno šlo jako dřív??
Díky ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
Reklama
Reklama
Lukas007
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
24. 1. 2012   #2
-
0
-

To nevím, ale stalo se mi to taky. Je to problém mnoha lidí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
yaqwsx+9
Posthunter
24. 1. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.89.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Cpp_Amater
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
25. 1. 2012   #4
-
0
-

Zkoušel jsem to opravit, ale hlásí mi to, že při opravě došlo k závažné chybě.
Neznamená přeinstalovat smazat a zase nainstalovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
ball80
Duch
25. 1. 2012   #5
-
0
-

#1 Cpp_Amater
musíš sa regnúť na microsofte, zadať licenčný kľúč, a potom ti to pôjde ... aspoň myslím

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.184.73.–
Cpp_Amater
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
30. 1. 2012   #6
-
0
-

Ještě bych rád doplnil, že .NET1.1 šel vpoho nainstalovat.
.NET4 nejde. Má to neznámé problémy. (viz obrázky)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
yaqwsx+9
Posthunter
30. 1. 2012   #7
-
0
-

#6 Cpp_Amater
Toto mi oživilo paměť - měl jsem stejný problém cca. 2 roky zpátky. Vyřešit se mi ho povedlo až reinstalací Windows.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.117.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 1. 2012   #8
-
0
-

#6 Cpp_Amater
Taky jsem si při pohledu na ty obrázky vzpomněl, že jsem kdysi řešil stejnou chybu, ale při instalaci service packu na VS2008. Napsal jsem si o tom na blog a podle všeho se zdá, že se mi problém podařilo vyřešit spuštěním instalátoru s parametrem /log :) http://blog.chrasty.cz/chyba-pri-instalaci-visual-studio-2008-sp1

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Cpp_Amater
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
31. 1. 2012   #9
-
0
-

Bohužel.
I když spustím instalátro .NET4 s parametrem /log, pořád jsou ty samý problémy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý