Malloc retazec – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Malloc retazec – C / C++ – Fórum – Programujte.comMalloc retazec – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
27. 1. 2012   #1
-
0
-

Ahojte, mal by som otazku, ze ako alokujem pamat pre pole znakov ked este nepoznam aku dlzku textu zada uzivatel.

Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.180.–
Reklama
Reklama
miro
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
27. 1. 2012   #2
-
0
-

pri kazdom nacitani znaku spravit realokovanie

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.186.–
27. 1. 2012   #3
-
0
-

mozes mi prosimta hodit nejaky priklad? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.180.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
27. 1. 2012   #4
-
0
-

#2 miro
to je nesmysl... nejlepší je udělat nějaký buffer a do toho načíst vstup od uživatele a pak podle toho alokovat paměť. Pokud bys nechtěl používat buffer, tak je nesmysl realokovat po každém znaku, ale vždy po blocích (třeba 10 znaků, samozřejmě čím méně realokací, tím lépe).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
miro
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
28. 1. 2012   #5
-
0
-

#4 crazy
samozrejme ze v praxi je to lepsie spravit cez buffer, ale myslim ze toto je jeden z tych skolskych prikladov, kde profaci chcu vidiet pouzity realloc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.186.–
m->29+6
Super člen
28. 1. 2012   #6
-
+1
-
Zajímavé

#5 miro
Ja keby som profák, tak chcem vidieť od svojich študentov rozumne použitý realloc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 118 hostů

Podobná vlákna

Retazec v strukture — založil michal

Call malloc — založil BigBear

Prevod cisla na retazec — založil olgo

Ako vymazať reťazec — založil xxx7691

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý