Borland C++ 6 a linux – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Borland C++ 6 a linux – C / C++ – Fórum – Programujte.comBorland C++ 6 a linux – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Johnny
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
29. 1. 2012   #1
-
0
-

Ahoj,

podle vseho by v borlandu c++ 6 mela jit vysledna aplikace zkompilovat tak, aby vysledkem byl standartni program spustitelny pod linuxem. Muzete mi poradit jak na to? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.23.218.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 1. 2012   #2
-
0
-

To uměl Borland CLX.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Johnny
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
30. 1. 2012   #3
-
0
-

ale clx je jenom knihovna pro kylix? muzes to rozepsat trochu vic? nevim vzivote jsem ho nepouzil,ale kylix byla myslim varianta delphi pro linux. Nebo v tom jdou psat i ceckove programy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.23.217.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 1. 2012   #4
-
0
-

CLX je knihovna něco jako VCL. Jenom je multiplatformní a tudíž se nejspíš dala udělat aplikace ve wokením Borlandu a pustit ji na tuňákovi. Vývoj byl, stejně jako u Kylix zastaven.

Vzhledem k tomu, že to bylo postaveno na Qt knihovně, tak můžeš jít tou samou cestou a udělat si to multiplatformní sám.

No a úplně nejlepší je, pokud chceš dělat takovéto srandičky, vrhnout se na Javu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Johnny
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
31. 1. 2012   #5
-
0
-

#4 liborb
ne ne zadnou javu, pouze c/c++ . no pod linuxem sem doted vzdycky programoval jen v cecku. takze co nejlip pouzit pro linux na objektove orientovane programovani? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.23.217.–
gondekl
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 12. 2012   #6
-
0
-

Vprostředí Borland C++ Builder 6 lze provádět vývoj a kompilovat pro Linux a mnoho dalšího.

Záleží na nastaveni prostředí.

Regard.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.190.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 111 hostů

Podobná vlákna

Borland C++ — založil Tomáš

VS nebo Borland — založil Kukačka

Borland builder — založil sexmachina

Borland Jbuilder 2k7 — založil Y

XML v Borland Turbo C++ — založil Scorpiusix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý