Dobrý den, jsem OSVČ - reklama, reality, kosmetika od r. 1992.
Žádost o profinancování podnikatelského záměru v kosmetice - dámské pleťové krémy a parfémy.
Důvod projektu:
v roce 2011 jsem si všiml zvětšeného zájmu o levnější dámskou kosmetiku, na který jsem si udělal průzkum a začal se zajímat o důvody propadu. Všiml jsem si, že ukončila činnost na trhu slovenská kosmetická firma AB, známá firma s historií. Ženy začaly více šetřit a kupují levnější kosmetiku. Ceny fy AB byly 126 Kč / 1 pleťový krém, 50 ml.
Získal jsem rozsáhlý průzkum provedeném na 150 ženách a zde jsem načerpal informace o tom, jaké vlastnosti si ženy přejí, aby měl jejich krém. Pak jsem se spojil s několika výrobci s požadavkem výroby krémů s požadovanými vlastnostmi. To se podařilo. Zároveň jsem zadal výrobu vzorků dámských parfémů, protože ty jsou více ziskové než krémy. Ty jsou též.
Cenové relace:
Nejnižší ceny krémů konkurence , fa BAREKOL vyrábí krémy od 57 do 75 Kč/ 1 krém, 50 ml, naše ceny : 39 - 40 Kč/ 1 krém 50 ml.
nejnižší ceny replik luxusních parfémů Federice Mahora : 350,- Kč, 30 ml naše ceny 150 Kč, 30 ml. Firma Federico Mahora pochází z Polska a během 6 let se stala světovou jedničkou v internetovém prodeji parfémů. Použila k tomu zvláštní marketing, který budeme kopírovat.
Připravenost projektu:
Máme zajištěny všechny subdodávky vč. logistiky. Stačí pouze vložit investici. Vítáme utvoření společné s.r.o.
Požadavek na investora:
1 000 000 Kč, návratnost 6 měsíců, úrok 25%. Financování proběhne etapově od dubna do srpna 2013. Máme vypracovaný podrobný podnikatelský záměr a finanční rozvahu a jsme připraveni je na žádost zaslat.
Děkuji.