Matica 10x10 generuje same A - pomoc – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Matica 10x10 generuje same A - pomoc – Java – Fórum – Programujte.comMatica 10x10 generuje same A - pomoc – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
XANI0
Newbie
2. 2. 2012   #1
-
0
-

Dobry vecer.

Uz asi 4 hodiny si lamem hodiny nad maticou 10x10 ktora generuje same "A" , to je aj jej uloha. Mohol by my to niekto pozriet???

Prikladam aj kod a dakujem za odpovede.

public class MatSamA
{
    public static void main(String[]args)
    {
        byte znak,ctr,v=10,a=1;
        char [][] matica=new char [v][v];
        

        for(int i=1;i<v;i++)
            do
            {
               ctr=0;
               for(int j=1;j<v;j++)
               {
                     znak=(byte)(Math.floor(Math.random()*50));
                     if(znak==0)
                     {
                         matica[i][j]='A';
                         ctr++;
                     }

               }
            }
            while(ctr!=1);
        for(int i=1;i<v;i++)
        {
           for(int j=1;j<v;j++)    
               System.out.print(" "+matica[i][j]);
           System.out.println();  
        }
 
        for(int i=1;i<v;i++)
        {
           for(int j=1;j<v;j++)    
               {
                   if(matica[i][j]=='A')
                       a++;
               }        
        }
        System.out.println();  
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
2. 2. 2012   #2
-
0
-

generuje same "A"

Co přesně to znamená?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Řešení
MrEvil
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 2. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#1 XANI
Jestli jsem to dobre pochopil, tak tady mas kod

public class MatSamA{
    public static void main(String[] args){
		int i, j;
		char[][] matice = new char[10][10];
		for(i=0; i<10; i++){
			for(j=0; j<10; j++){
				matice[i][j]='A';
				System.out.format("%c ", matice[i][j]);
			}
			System.out.println();
		}
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

SSRS generuje prazdne stranky — založil VladislavK

Matica — založil Marek Matta

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý