Python – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Python – Python – Fórum – Programujte.comPython – Python – Fórum – Programujte.com

 

black evil+1
Newbie
5. 2. 2012   #1
-
+2
-
Zajímavé

Toto je hlavne ako upomienka pre tých čo sa začínajú učiť Python a nemajú žiadne skúsenosti s iným jazykom.

Neponáhľajte sa!

Skáčete lekcie a pritom neviete z nich skoro nič.

Na dalšiu lekciu chodte len vtedy ked viete všetko z tej lekcii kde ste!

Vidim ,že tu niektorý riešia ulohy 12. lekcie a pritom nevedia ani riadne  0. 1. a 2.

Ja sa tiež len učím, skončil som na 12. no kedže mám problém zo zoznamamy, tak sa vraciam speť sa to doučiť. Lecie na seba nadvezujú, pokiaľ neeviete jednu dalej sa už budete ťažko rýpať. A ešte jedna vec, pokiaľ vám niečo nejde, a tu sa to neviete naučiť, chodte aj na iná stránky. Ja čítam niekedy aj 3 rôzdne čálnky až pochopím danú lekciu   

To je asi všetko :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.224.–
Učim sa v pythone. Je to môj prvý programovací jazyk:)) A je skvelý:D
Kéfas0
Návštěvník
5. 2. 2012   #2
-
0
-

#1 black evil
If you know English, you will not have problem to learn it. (Ak vieš po anglicky, tak nebudeš mať problém sa ho naučiť)

Nie je to na 100% pravda, ale budeš to mať o mnoho ľahšie.

Toto by ti mohlo pomôcť. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
black evil+1
Newbie
5. 2. 2012   #3
-
+2
-
Zajímavé

   

No práveže ja sa učím neminu. Škoda že sa neučím anglinu, mal by som to ľahšie. Kedže som posledny rok na základke o rok bude už aj anglina    nechce sa my ju učiť, no ak ju budem vedieť aj programovanie pôjde ľahšie

No dá sa to naučiť, večer programujem , vyspím sa na to, a ráno už viem niečo nové

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.224.–
Učim sa v pythone. Je to môj prvý programovací jazyk:)) A je skvelý:D
kocourOggy
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
8. 2. 2012   #4
-
0
-

#1 black evil

Začátečníkům by mohli pomoci tyto stránky ( http://www.geon.wz.cz/livewires/ ). Jsou zde v podstatě stejné lekce jako na programujte.com. Naleznete zde jednoduše popsané základy Pythonu (seznamy, řetězce, OOP). Autor tutoriálu je vlastně úplně stejný jako na programujte.com :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.186.–
black evil+1
Newbie
9. 2. 2012   #5
-
0
-

Začiatky sú ťažké, pokiaľ sa programovanie učí niekto kto sa do toho vôbec nevizdná, ja som tak tiež začínal.

No po čase to už ide ako prechádza ružovou záhradou, no potom pre tých čo nevedia Angličtinu je to ťažke, sa môžete    a skoro nič si nezapamätáte.

Preto: Treba sa učiť angličtinu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.224.–
Učim sa v pythone. Je to môj prvý programovací jazyk:)) A je skvelý:D
Kéfas0
Návštěvník
9. 2. 2012   #6
-
0
-

#5 black evil
Všetky začiatky niečoho nového a neznámeho sú ťažké.

V každom prípade sa treba naučiť aj Angličtinu, pretože má veľa výhod.

Ale Nemčina sa mi páči a keďže máme susedov rakúšanov, tak sa mi vyplatí sa ju naučiť.

Takže dôležité je sa naučiť celosvetoví jazyk( najpouž.) a lokálne blízky a významný jazyk Ako napr.: Nemčina.

Gut?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.239.56.–
black evil+1
Newbie
9. 2. 2012   #7
-
0
-

Ja. Ich werde langsam Englisch lernen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.224.–
Učim sa v pythone. Je to môj prvý programovací jazyk:)) A je skvelý:D
Lucia
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 3. 2018   #8
-
0
-

Dobry den,

mam mensi problem s programovanim domacej ulohy (jednoduchej hry) v Pythone. Ak by sa nasla nejaka dobra dusa co sa aspon trochu rozumie do pythonu a je ochotna poradit. Bola by som moooooc vdacna. Velmi by mi to pomohlo....

Ak by sa niekto taky nasiel, prosim ozvite sa na mango441mango@gmail.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.236.–
Kit+15
Guru
17. 3. 2018   #9
-
0
-

#8 Lucia
Založ si projekt na GitHubu a nahraj tam zdrojáky té úlohy, ať je o čem diskutovat.

BTW: 6 let staré cizí vlákno a ještě s blbým nadpisem - to je pořádná nekromancie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Python-zavirani oken v python shell — založil Daniel zita

Python? — založil Honza

C++ >> Python — založil Ondra

Python knihy — založil black evil

Python, QT, modul OS — založil easy_burn

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý