Webový server za dynamickou IP – Sítě – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Webový server za dynamickou IP – Sítě – Fórum – Programujte.comWebový server za dynamickou IP – Sítě – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
_Radek_
~ Anonymní uživatel
88 příspěvků
5. 2. 2012   #1
-
0
-

Zdarec,

Zajímalo by mě jestli jde nějak nastavit Apache server, abych se mohl připojit ze vzdáleného PC i když mám dynamickou IP adresu. Je mi jasné, že si musím pořád dávat pozor jestli se moje adresa nezměnila, ale o to mi nejde. Svoji venkovní adresu zjišťuji pomocí stránky whatismyip.org, ale pokud tuto adresu zadám do vyhledavače (i když zkusím změnit port serveru a tento port se následně připojit), ohlásí mi to, že stránka nelze nalézt.

Doufám, že můj dotaz je trochu srozumitelný. Je tedy nějaká možnost jak to nastavit ?

Díky za jakoukoliv radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.60.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
5. 2. 2012   #2
-
0
-

#1 _Radek_
Na routeru je potřeba nastavit port forwarding tak, aby byl port, který apache používá směrovaný na server.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
_Radek_
~ Anonymní uživatel
88 příspěvků
6. 2. 2012   #3
-
0
-

Po nastavení routeru stále nic. Je možné, aby mi příchozí spojení blokoval poskytovatel internetu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.60.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
6. 2. 2012   #4
-
0
-

#3 _Radek_
To je samozřejmě možné, zkus kontaktovat providera.

BTW: Firewall máš nastavený dobře?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Qt sloty problem s dynamickou alokaci — založil rodinne.baleni.ryze

Webový přehrávač — založil wagy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý