Listbox a sloupce – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Listbox a sloupce – Visual Basic – Fórum – Programujte.comListbox a sloupce – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
clavien0
Newbie
7. 2. 2012   #1
-
0
-

(jedná se o Excel Visual basic)

zdravím,

můžete poradit?
mám listbox do kterého jsem nacpal data z listu tímto kódem:

ListBox1.RowSource = "leden_12!b3: b101"

jenže já mám  v listboxu sloupce 2 a do druhého sloupce potřebuji nacpat data z jiných buněk???

Nějaká rada?
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.154.152.–
Reklama
Reklama
clavien0
Newbie
8. 2. 2012   #2
-
0
-

#1 clavien
vyřešeno:

označil jsem Listbox1 a do jeho vlastností jsem napsal:

ColumnCount: 66
ColumnWidths:100pt;0pt;0pt;0pt;0pt;0pt;0pt.........................100pt

... prvnímu a poslednímu (66) sloupci jsem nastavil šířku 100, všechny ostatní sloupce s 0ovou šířkou tudíž nejsou vidět a já mám vedle sebe sloupec 1 a sloupec 66.

a jak jsem tam dostal data?

do vlastnosti Listboxu1 jsem zadal do kolonky:

RowSource:A1:BN107

A1       = 1 sloupec

BN107  = 66 sloupec

... a bylo hotovo :)
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.154.152.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

C# listbox sloupce — založil crash

C# listbox sloupce — založil crash

ListBox C# — založil ListBox C#

Listbox HELP — založil Ghafan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý