Načítání TXT – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Načítání TXT – Visual Basic – Fórum – Programujte.comNačítání TXT – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lib0r0
Duch
9. 2. 2012   #1
-
0
-

Ahojte,

načítám nyní opakovaně TXT soubor pomocí OnTime metody v Excelu, kdy data z TXT jsou jednoduše graficky zobrazována. Bohužel se Excel často zasekává a přemýšlím pomocí čeho načítat TXT soubor. Máte nějaké typy - Flash, exe soubor atd.?

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.216.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
10. 2. 2012   #2
-
0
-

jak často načítáš ten txt soubor?

proč ten soubor načítáš?

jak načítáš ten soubor?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
lib0r0
Duch
11. 2. 2012   #3
-
0
-

Dobré otázky, každých 10 sec kvůli zobrazování prezentace a načítám pomocí makra, které ma postup stejný jako import přes záložku v Excelu-Data-Importovat...

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.77.165.–
CZechBoY+4
Věrný člen
11. 2. 2012   #4
-
0
-

proč ten soubor nenačteš jen jednou?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
lib0r0
Duch
11. 2. 2012   #5
-
0
-

Ten soubor txt se aktualizuje a já potřebuji aktualní data.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.216.–
CZechBoY+4
Věrný člen
12. 2. 2012   #6
-
0
-

tak ho načti jen když se zaktualizuje ne?

co v něm je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
lib0r0
Duch
12. 2. 2012   #7
-
0
-

Zapisují se do něho data od uživatelů, takže proto aktualizovaní po 10 sec. Stejně kdybych dal do makra závislost na změně souboru, tak se nevyhnu ontime metodě, aby to zkontrolovala.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý