Odesílání paketů pomocí jpcap – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odesílání paketů pomocí jpcap – Java – Fórum – Programujte.comOdesílání paketů pomocí jpcap – Java – Fórum – Programujte.com

 

tomK
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
4. 12. 2006   #1
-
0
-

Zdrav?m,

pot?eboval bych ve sv?m programu v Jav? odeslat UDP paket, ale v?dycky p?i vol?n? sender.sendPacket(udp) to vyhod? v?jimku
Exception in thread "main" java.io.IOException:
at jpcap.JpcapSender.nativeSendPacket(Native Method)
at jpcap.JpcapSender.sendPacket(JpcapSender.java:92)


Zkou?el jsem i uk?zkov? programy sta?en? z domovsk? str?nky jpcapu, ale taky nefungovaly.
Jedin? co ?lo, bylo odesl?n? ICMP paketu.

D?ky za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
pako0
Duch
7. 12. 2006   #2
-
0
-

Pokud vím, tak v Javě lze odesílat UDP pakety již s tím co v ní je. Nelze v ní odesílat jen ICMP pakety, ale možná se s v5 něco změnilo, nevím. Každopádně lze vytvořit UDP "spojení" nebo TCP spojení. A pak normálně posílat pakety. JPcap jsem neznal. Nepamatuji si přesně, snad najdete odpověď zde: http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/guide/net/index.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Odesílání dat pomocí JSON — založil Losert

JPcap a RPC — založil arnie

Vysoká ztrátovost paketů — založil Spectator

Win32 posilani paketu — založil Shaolin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý