Načtení textu s mezerami do pole v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Načtení textu s mezerami do pole v C# – .NET – Fórum – Programujte.comNačtení textu s mezerami do pole v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ashen
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 2. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, právě se snažím oprášit své znalosti programování po šesti letech od ukončení studia

Potřeboval bych se zeptat, jak se dá v C# načíst normální text z textboxu v podobě slov oddělených mezerami do pole po jednotlivých slovech.

Příklad: Věta - "Učím se zase programovat." se zapíše jako pole

pole[0] ="Učím ";

pole[1] ="se"; 

pole[2] ="zase"; 

pole[3] ="programovat.";

Děkuji Vám  

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
13. 2. 2012   #2
-
0
-

slova se oddělují mezerou " " takže kodově asi nějak takto:

string[] pole = "Učím se zase programovat.".Split(' ');
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Ashen
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 2. 2012   #3
-
0
-

To je přesně ono. Děkuji moc.  

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 70 hostů

Podobná vlákna

Načtení textu z třídy — založil Gauntlet

Načtení textu e-mailu z MySQL — založil Tomáš Bláha

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý