Nefunkční program .JAR – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nefunkční program .JAR – Java – Fórum – Programujte.comNefunkční program .JAR – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
15. 2. 2012   #1
-
0
-

Situace je taková - stáhl jsem si pěkný program circuit.jar, ke kterému dal autor i zdrojové kódy. Potřeboval bych tam něco drobného změnit. V Javě nedělám, tak se v tom plácám. Když to vezmu od konce:
Rozbalil jsem dotyčný program příkazem
jar xf circuit.jar
to mi vytvořilo soubory *.class a ve složce Meta-inf soubor manifest.mf
když to pak zase sloučím příkazem
jar cf circuit.jar *.class
vytvoří to soubor o několik bajtů menší a nejde spustit.
Co dělám špatně?
Zkusil jsem jak nejnovější verzi jdk1.7.0_03, tak i tu samou jdk1.6.0_22, co je napsaná v původním souboru manifest.mf jdk1.6.0_22

To nemluvím o tom, jak jsem pracně překládal ty originální .java soubory na výsledný circuit.jar, který také nefunguje, tak jsem to chtěl ověřit rozbalením a opětovným sbalením toho funkčního.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Reklama
Reklama
pin2k0
Stálý člen
15. 2. 2012   #2
-
0
-

Neni .jar nahodou uz samotna aplikace? Co dela prikaz "java circuit.jar" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. - Teorie Chaosu -
Arch Linux / Mac OSX Lion
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
15. 2. 2012   #3
-
0
-

#2 pin2k
ano, je to hotová aplikace. Původní soubor dělá to, že se spustí a normálně funguje.

Nově sestavený soubor se nespustí - neudělá to vůbec nic - žádná chybová hláška.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
15. 2. 2012   #4
-
0
-

#1 JoDiK
Pro úplnost - vše se pokouším provádět ve windows.
Jestli jsem správně pochopil o co jde, tak soubor .jar je jen zkomprimovaný balíček jednotlivých souborů (zkompilovaných .class i případných datových souborů obrázky a tak...) přičemž v souboru manifest.mf jde především o definování "hlavního" souboru - který se pak z toho .jar souboru spouští.
Proč teda nejde ani tak jednoduchá operace jako rozbalení a sbalení souboru?
Když spouštím ten nově sbalený soubor, tak jen zabliká kontrolka disku a nic se nezobrazí...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
15. 2. 2012   #5
-
0
-

jar cfm circuit.jar manifest.mf *.class

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
15. 2. 2012   #6
-
0
-

#5 zlz
Díky, už jsem na to přišel...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý