Nevím jak začít... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevím jak začít... – C / C++ – Fórum – Programujte.comNevím jak začít... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Mates0
Duch
4. 12. 2006   #1
-
0
-

hoj chtěl sem začít s C/C++ ale nevím jak pls poraďte předem díky za vše

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
...Razil...
Raddo150
Stálý člen
4. 12. 2006   #2
-
0
-

To Razil:
Na tejto st?nke je dos? lekci? o C,C++ a mnoho ?al??ch...tak?e nech?pem tvoju ot?zku?:ms_0344:....povedz bli??ie ?o chce?...

Poklial nevie? ktor? jazyk je lep?? tak si pozri http://www.programujte.com/forum.php?akce=prispevek&id=1663&sekce=rozdil-mezi-c--c++-a-c#....ale moja rada je C++

O C ve?a neviem ale pokia? chce? programova? v C++ tak si stiahni Dev-c++ http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/dev-cpp/devcpp-4.9.9.2_setup.exe

Zhrnutie: Pre??taj si lekcie a potom(o p?r mesiacov,u m?a rok?:ms_0011:?) si k?p nejak? kni?ku.....alebo si stiahni e-book pokia? rozumie? po anglicky?:ms_0033:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin0
Návštěvník
4. 12. 2006   #3
-
0
-

Razil píše:#
# hoj chtěl sem začít s C/C++ ale nevím jak pls poraďte předem díky za vše


No hlavne je aby si si povedal kde chces vytvarat a podla toho sa zakusnut do nejakeho jazyka napriklad ako si napisal C/C++ ak prajujes v Linuxe C sa ti este stale dost zide ale ak nie tak sa to uz pre Win neoplati tak skor C++/C# uz na technologii .Net, hmm?
Odpovedal som na tvoju otazku?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Na svete su dve veci nekonecne a to vesmir a ludska hlupost, sice tym prvym si niesom isty! (Einstein)
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2006   #4
-
0
-

echo112 píše:#
# Alebo si stiahni e-book pokial rozumies po anglicky :ms_0033:


Nebo si stahni cz ebook ;) Ale to je jine forum ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Raddo150
Stálý člen
4. 12. 2006   #5
-
0
-

To zacatecnik:Tak pros?m pora? odkia?....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2006   #6
-
0
-

to je warez a ten sem nepatri ;) midin by tostejnak smazal :D ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Michal Prist0
Návštěvník
4. 12. 2006   #7
-
0
-

no tak ja ti poradim ako som zacal ja...
no tak samozrejme pascal ale to nemusis, alebo lepsie vobec to neries. podla mna je c++ dobra volba. zacni s lekciami ktore su tu na programujte od cura. a potom ked to dokoncis tak si pozhanaj mistrovstvi c++. mozes rovno prejst na mistrovstvi ale ja som to riesil takto pretoze sa ta kniha na warez dost tazko zhana

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2006   #8
-
0
-

ale ja som to riesil takto pretoze sa ta kniha na warez dost tazko zhana



:ms_0002: :ms_0002: 30 sekund je opravdu obtizne .. :ms_0002: :ms_0002:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Michal Prist0
Návštěvník
4. 12. 2006   #9
-
0
-

vies neviem ako teraz ale vtedy som s tym mal vazne problem bol asi iba 1 upload aj ked som nasiel na viacerych forach vzdy to bol ten isty upload. takze mne to trvalo asi tak 5 dni kym som to nasiel.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
4. 12. 2006   #10
-
0
-

Přes ten hroznej MegaUpload to chce instalovat Toolbar, protože vždycky jsou češi in use :( A on se instaluje jen na IE, ne?? nemůžu ho na mozille najít :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2006   #11
-
0
-

jde to i na mozillu ale chce to umet ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Raddo150
Stálý člen
4. 12. 2006   #12
-
0
-

To vird:Ja som tie? za??nal s Pascalom....no venoval som mu asi tak jeden de?...to sta?? aby ?lovek zistil ?e to neni t? spr?vna cesta.....potom sme spolu s kamo?om za?ali tvori? internetov? str?nky....m?a to po nejakom ?ase prestalo bavi? a pre?iel som na GameMaker(celkom dobr? program ale viac-menej len na 2D hry)....potom som objavil 3DsMax(ako v?etko aj toto mi poradil jeden kamo?).....hmm zabudol som sponen?? ?e t?to str?nku som u? poznal no nemal som pr?stup na internet ale to rozobera? nebudem....no potom som z?skal pr?stup na net...za?al som ?astej?ie nav?tevova? t?to str?nku a tie? som za?al ??ta? lekcie o c++ a za?al som aj "programova?".....dnes na t?to str?nku chod?m denne a v?a??m jej zato ?e ovl?dam z?klady aj C++

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
5. 12. 2006   #13
-
0
-

To zacatecnik: Tak raď :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
zacatecnik0
Super člen
5. 12. 2006   #14
-
0
-

shark110 wrote:
Mozilla Firefox: pouzijte User Agent Switcher

http://anonym.to/?http://addons.mozilla.org/firefox/59/
a nastavte nasledovneho user-agenta:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; MEGAUPLOAD 1.0)


Enjoy



ja osobne sem nemel prilezitost to vyzkouset - ale kamos rika ze jede..zadny link uz posledni dobou neni na megaupload, nehledne na to ze to na megaci je prej death. ted byl reupload jinam ale kam to me usta nemohou rict pac je tohle programatorske forum ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
zacatecnik0
Super člen
5. 12. 2006   #15
-
0
-

prestoze v tom topicu pisou nake male mouchy, ja jsem to vyzkousel a funguje ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Miroslav Kajan0
Věrný člen
5. 12. 2006   #16
-
0
-

To zacatecnik:

ale kam to me usta nemohou rict pac je tohle programatorske forum ;)

-> midin@post.cz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
zacatecnik0
Super člen
6. 12. 2006   #17
-
0
-

midin píše:#
# To zacatecnik:

ale kam to me usta nemohou rict pac je tohle programatorske forum ;)

-> midin@post.cz :)



sipka a email adresa, uhadl sem ? co sem vyhral ? :ms_0043:

patrne myslis at ti to poslu ale to chybi jedno slovicko :ms_0017:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Miroslav Kajan0
Věrný člen
6. 12. 2006   #18
-
0
-

To zacatecnik: Prosím? Prosím! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Mates0
Duch
6. 12. 2006   #19
-
0
-

Díky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
...Razil...
Mates0
Duch
14. 2. 2007   #20
-
0
-

jo a v čem se c/c++ programuje (v jakém programu :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
...Razil...
Rišo Kakaš0
Stálý člen
14. 2. 2007   #21
-
0
-

tak napriklad v Dev-C++ alebo CodeBlocks a ties Visual C++ od Microsoftu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Aleshus0
Newbie
14. 2. 2007   #22
-
0
-

To Razil: programuje se v textovém editoru a poté ho pomocí překládače(většinou více programů) ho přeložíš do spustitelného programu......

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
14. 2. 2007   #23
-
0
-

Razil píše:#
# jo a v čem se c/c++ programuje (v jakém programu :(



rika se tomu vyvojove prostredi, zni to drsneji ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Aleshus0
Newbie
14. 2. 2007   #24
-
0
-

To ivanhoex: drsný je když píšeš ve vimu..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
15. 2. 2007   #25
-
0
-

aleshus píše:#
# To ivanhoex: drsný je když píšeš ve vimu..



vimu? nic takovyho neznam, co to?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
15. 2. 2007   #26
-
0
-

ivanhoex píše:#
#

aleshus píše:#
# To ivanhoex: drsný je když píšeš ve vimu..

#
##
#vimu? nic takovyho neznam, co to?



:) Super editor ci uz na C/C++, PHP, XML alebo co ta len napadne. Tak jednoduchym na prvy pohlad by clovek nepovedal ze to nic nedokaze, pritom tak silny. ;)

aleshus píše:#
# To ivanhoex: drsný je když píšeš ve vimu..



Hehe co je na tom drsne? 90% kodu pisem vo VIMku a nechyba mi nic z Visual C++ ci Dev-C++.Samozrejme GUI v tom robit je mimo kontext.Ale dnes GUI robit v Cecku ci C++ uz vychadza z mody.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
15. 2. 2007   #27
-
0
-

sn3d píše: Ale dnes GUI robit v Cecku ci C++ uz vychadza z mody.


aha, a v cem ty programujes, kdyz delas wokeni aplikace?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
15. 2. 2007   #28
-
0
-

ivanhoex píše:#
#

sn3d píše: Ale dnes GUI robit v Cecku ci C++ uz vychadza z mody.

#
#aha, a v cem ty programujes, kdyz delas wokeni aplikace?



Ja ich proste nekodim :D Uz asi 3 roky som nekodil okenne aplikacie.Kodim backgroundove procesy, rozne app pracujuce s roznymi protokolmi, server aplikacie, aplikacie pracujuce zo spec. zariadeniami, rozne databazove pumpy atd..

Dnes ked sa kodi nejaky user interface tak vecsinou kolegovia pouzivaju JAVU, .NET, alebo hocico webovo orientovane(PHP, ASP.NET atd)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Aleshus0
Newbie
15. 2. 2007   #29
-
0
-

To sn3d: no tak se nevytahuj :D taky většinou píšu ve vimu a myslim že je nás mnohem víc.. a okénka si momentálně taky píšu ručně protože se snažim zapamatovat si něco z Qt..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
15. 2. 2007   #30
-
0
-

to aleshus:
zacinam s linuxem muzete hodit naky tutorialy jak psat pod linux?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Aleshus0
Newbie
15. 2. 2007   #31
-
0
-

To zacatecnik: chodím s žitmenem do třídy můžeš mi tykat ;) nevím co přesně by jsi chtěl vdět.. podle mě nej stránky o linuxu česky jsou root.cz a abclinuxu.cz tam najdeš většinou vše co potřebuješ, včetně témat okolo programování.. jinak se tady programuje jako kdekoli jinde spíš je to jednodušší protože celý systém je tomu tak trochu uspůsobený.. ihned po instalaci máš k dispozici gcc atd..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
16. 2. 2007   #32
-
0
-

aleshus píše:#
# To sn3d: no tak se nevytahuj :D taky většinou píšu ve vimu a myslim že je nás mnohem víc.. a okénka si momentálně taky píšu ručně protože se snažim zapamatovat si něco z Qt..



Tak som to ani nemyslel :) .Tym som chcel povedat ze VIMko vobec nieje take ako ho mnohy ludia vnimaju ze pisat vo VIMku je nejake HARDCORE programovanie :)) Praveze ak si zvykne clovek na VIMko tak vie ponuknut toho dost vela.A okenne aplikacie pisat rucne je fakt dobre len na studijne ucely.V praxi je jeden dolezity faktor ktory pri studiu ta vobec neobmedzuje a to je CAS

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
16. 2. 2007   #33
-
0
-

aleshus píše:#
# To zacatecnik: chodím s žitmenem do třídy ...


no jasny, koukam, ze je to tady cely jedna velka rodina :D:D:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
26. 2. 2007   #34
-
0
-

já osobně teď začínam v C++ a C# ani podobný jazyky jsem nikdy nedělal. Učim se podle Curovo kurzu a zatim je vše OK

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
janc10
Návštěvník
27. 2. 2007   #35
-
0
-

maras píše:#
# ahoj já vůbec nevím, co mám dělat. Stáhl jsem si Dev-c++ a nainstaloval. Přečetl jsem si lekci kde se učíme psát ahoj světe. Napsal jsem to do toho programu přesně tak jak to bylo ukázané. Jenže problém je: kde se mi zobrazí toto zeleně ahoj světe, jakou mám dát koncovku, případně jak to mám uložit, aby se mi to zbrazilo jako ten program a ne pořád v tom, kde jsem to napsal a psal jsem to v poznámkovém bloku, Dev-C++ a taky ve visual C++. Jenže když to uložím, znovu otevřu tak se mi zase zobrazí jen ten kód co jsem napsal v programu, ve kterém jsem to psal.. děkuji#
#



Subor/Novy/Projekt... , teraz si zaskrtni hore Console Aplication, potom si napravo dole vyber C projekt alebo C++ projekt,
nalavo dole si nejak pomenuj ten projekt (standartne ti to bude pomenovavat Projekt1, projekt2, projekt3...)

a k tym koncovkam: ak robis v C tak zdrojovy subor ma konovku .c a ak chces robit v C++ tak koncovka je .cpp

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
maras
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
27. 2. 2007   #36
-
0
-

ahoj já vůbec nevím, co mám dělat. Stáhl jsem si Dev-c++ a nainstaloval. Přečetl jsem si lekci kde se učíme psát ahoj světe. Napsal jsem to do toho programu přesně tak jak to bylo ukázané. Jenže problém je: kde se mi zobrazí toto zeleně ahoj světe, jakou mám dát koncovku, případně jak to mám uložit, aby se mi to zbrazilo jako ten program a ne pořád v tom, kde jsem to napsal a psal jsem to v poznámkovém bloku, Dev-C++ a taky ve visual C++. Jenže když to uložím, znovu otevřu tak se mi zase zobrazí jen ten kód co jsem napsal v programu, ve kterém jsem to psal.. děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
27. 2. 2007   #37
-
0
-

To maras: F5.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Tax0
Super člen
27. 2. 2007   #38
-
0
-

To midin: v případě Visualu, V případě Dev-C++ je to F9 nebo ctrl+F9. Teda spíše ctrl+F9.

To maras: Jde o tom že když jsi napsal zdrojový kod tak to v podstatě nic neznamená. Teď ho musíš zkompilovat (v Dev-C++) určitým překladačem (součástí dev i MS VS). Kompilátor připojí všechny hlavičky které připojuješ přeloží instrukce do počítačové řeči a vytvoří ti spustitelný soubor. Na ten potom klikneš a spustí se ti program který jsi napsal.

Tz. v Dev-C++ F9 kompilace, ctrl+F9 kompilace a spuštění.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
Miroslav Kajan0
Věrný člen
27. 2. 2007   #39
-
0
-

To Tax: Lol, sorry, dělal jsem teď dlouhou dobu ve Visualu, že jsem to spletl :) Pro upřesnění, hlavičky připojuje preprocesor (první věc, co se u kompilace provádí) . A F9 v DevC++ je Run, zatímco Ctrl+F9 je Compile, řekl jsi to naopak :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Systém
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
5. 3. 2007   #40
-
0
-

Potřebval bych pomoct PLS jak by šel udělat program v konzolove aplikaci aby ji tam zadal přeba email a text a přílohu a ono by ti to poslalo na email?

předem díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Arlene
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
5. 3. 2007   #41
-
0
-

Potřebval bych kurva pomoct PLS jak by šel udělat program v konzolove aplikaci aby ji tam zadal přeba email a text a přílohu a ono by ti to poslalo na email?
kontakt: na foru nebo na ICQ-205081503
fakt bych to moc potřeboval PLS help ME
předem díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
5. 3. 2007   #42
-
0
-

a potrebujes jen pouzivat takovy program nebo potrebujes kod do skoly ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
6. 3. 2007   #43
-
0
-

Zajímavé, že příspěvkům typu "pomoc, začínám" se dostává mnohem víc odpovědí než těm "normálním"...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
6. 3. 2007   #44
-
0
-

co je na tom zajimaveho ? huh :o)

uteklo vic jak 25hodin od Arlenova:

fakt bych to moc potřeboval PLS help ME


takze zas tak nalehave to neni kdyz mi neodpovedel, spis tu jen spamoval nebo to bylo do skoly a uz si chudak nepamatoval kde vsude hodil prosika na netu, ale mozna se pletu a jeste napise ale na 99% ne ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Peter D.0
Expert
6. 3. 2007   #45
-
0
-

Zelenáč píše:#
# Zajímavé, že příspěvkům typu "pomoc, začínám" se dostává mnohem víc odpovědí než těm "normálním"...


No možno to je náhoda, možno začiatočnikom sa dobre radi, možno každy chce aspoň nejak nezmyselne poradiť (ako ja :D )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
6. 3. 2007   #46
-
0
-

mephi píše:#
#

Zelenáč píše:#
# Zajímavé, že příspěvkům typu "pomoc, začínám" se dostává mnohem víc odpovědí než těm "normálním"...

#
#No možno to je náhoda, možno začiatočnikom sa dobre radi, možno každy chce aspoň nejak nezmyselne poradiť (ako ja :D )#
#


Ja bych vsadil na tu druhou moznost ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
6. 3. 2007   #47
-
0
-

Zelenáč píše:#
# Zajímavé, že příspěvkům typu "pomoc, začínám" se dostává mnohem víc odpovědí než těm "normálním"...


A co je ten "normalny" prispevok?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Peter D.0
Expert
7. 3. 2007   #48
-
0
-

sn3d píše:#
#

Zelenáč píše:#
# Zajímavé, že příspěvkům typu "pomoc, začínám" se dostává mnohem víc odpovědí než těm "normálním"...

#
#A co je ten "normalny" prispevok?


hh už sa tu zabudlo na "normalne" príspevky :D inak si fakt myslim že toto fórum stráca kvalitu, alebo som už na vyššiej úrovni ? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
sn3d0
Věrný člen
7. 3. 2007   #49
-
0
-

To mephi:tha ty uz iny level si :)))

Ja som bezny smrtelnik a podla mna ma kvalitu priamo umernu kvalite navstevnikov.To ze si tu studenti chodia riesit domace ulohy to uz nieje moj problem(jedina vec co sa mi na fore nepaci). 70% uzivatelov su studenti takze vecsinou sa tu preberaju adekvatne veci prave tomuto faktoru. Ak mas potrebu rozoberat nejaku temu tak aka je prekazka? Kto povedal ze na fore je treba sa len pytat nieco co neviem?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
11. 3. 2007   #50
-
0
-

sn3d píše:#
#

Zelenáč píše:#
# Zajímavé, že příspěvkům typu "pomoc, začínám" se dostává mnohem víc odpovědí než těm "normálním"...

#
#A co je ten "normalny" prispevok?


Definice "normalniho" vlakna: nazev neobsahuje slova "zacinam", "pomoc", "help", ci tvary jakkoli odvozene od techto slov, a zakladatelem neni bortak :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
12. 3. 2007   #51
-
0
-

To Zelenáč: zase zopakujem "tha ty uz iny level si" :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Arlene0
Newbie
18. 3. 2007   #52
-
0
-

zacatecnik
promin dlouho jsem nebyl na tomto foru hodne jsem hledal po netu jestli tam nekde nebudou kody.
ty víš jak to napsat v konzolový aplikaci??jestli jo pls tak mě kontaktuj na 205-081-503

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
18. 3. 2007   #53
-
0
-

zase jste nerekl jestli jde o skolu nebo odmaci pouziti a taky
jste nespecifikoval OS ale asi shit windows...

mno spatne jste hledal ja to nasel pod 60s je totiz nutne se naucit klicova slova pro google:
ja to po par pokusech:

send email site:sourceforge.net//videl sem slovo emailer

emailer site:sourceforge.net//zde sem videl smtp
smtp emailer site:sourceforge.net//vysledek ? :)



vypadlo mi:
x-mailer -> ten vsak neni pro konzoly
blat -> to si myslim ze je to co hledate

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý