Ajax server odpovídá pouze chvíli – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ajax server odpovídá pouze chvíli – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAjax server odpovídá pouze chvíli – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

Franceq+1
Stálý člen
16. 2. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, napsal jsem takovou DEV Alpha verzi piškvorek v html + css + php + JS(jQuery, Ajax) a na localhostu to běží korektně, ale pokud to hodím na internet na zkušební server(je to jeden ze serverů Endory, neplacený), tak se mi stává, že najednou přestane server reagovat....prostě běží to bez problémů a najednou z ničeho nic server neodpovídá....já se ptám, jestli někdo nemá podobnou zkušenost a jestli je to tím nekvalitním hostingem(pokud budu mít placený, jestli se tím problém může odstanit) nebo jestli to může být chybně napsané(zdůrazňuji, že na localhostu to jede jak má)....?

**EDIT koukal jsem na poslední záznam z Firebugu a vydrželo to 140s (280 requestů)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
CZechBoY+4
Věrný člen
16. 2. 2012   #2
-
0
-

free hosting endora je pomalá, odpovídá třeba do 3s tak si zkus debugnout jestli něco vůbec odpoví

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Franceq+1
Stálý člen
16. 2. 2012   #3
-
0
-

říkám, odpovídá to a funguje to jen chvíli, pár minut....potom už nic....teď jsem nechal jet refreshování dostupných místností v intervalu 3s a to jede zatím už 10 minut bez problémů....jinak odpovědi od endory mám na ten problémový request v intervalu 100ms až 400ms a sem tam něco většího...requesty odesílám v intervalu 500ms

Nahlásit jako SPAM
CZechBoY+4
Věrný člen
16. 2. 2012   #4
-
0
-

tak mě někdy třeba ten požadavek odletí a už nic nepřijde tak jako všechno je možný ;)

si dej zjistit co ti přijde jako odpověď, já tohle neřešim, pač kliknu znova a odejde novej požadavek a tomu už v poho server odpoví

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Franceq+1
Stálý člen
16. 2. 2012   #5
-
0
-

já potřebuju kontrolovat prostě každých 500ms jestli došlo v databázi ke změně...možná by to vyřešilo, kdyby se tam dala ochrana, že to zahodí starý request, pokud nepříjde odpověď do určitého časového limitu...nedá se to udělat?

Nahlásit jako SPAM
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 2. 2012   #6
-
0
-

taky muzes udelat ze ve scriptu na serveru budes tak 20s drzet odpoved a zjistovat zmeny v databazi tam... (pokud by byla zmena uz v databazi tak samozrejme nedrzet ve scriptu a odpovedet hned) 

+ myslim ze v ajaxu sou i nastaveni timeoutu (nicmene takhle staci par lidi a sejme to zachvili celej server - obzvlaste pokud bude "narocnejsi" - napriklad v nejakym frameworku)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
16. 2. 2012   #7
-
0
-

aha ok....nějak to vymyslím

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý