Eclipse c++11 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Eclipse c++11 – C / C++ – Fórum – Programujte.comEclipse c++11 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

vitamin+8
Grafoman
18. 2. 2012   #1
-
0
-

Pouzivam IDE eclipse cdt 3.7

Eclipse mi oznacuje prvky z c++11 standartu ako syntakticke chyby, pritom mam definovane __GXX_EXPERIMENTAL_CXX0X__ . Neviete ako to vyriesit? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
vitamin+8
Grafoman
18. 2. 2012   #2
-
0
-

Tak som to z casti vyriesil stiahnutim novejj verzie cdt. 

Mam este jednu otazku, je spravne, ze sa toto prelozi? :

class A{
	private:
		struct private_struct{
			void x(){}
		};
	public:
		private_struct f(){return private_struct();}
};

int main(){
	A a;
	auto p = a.f();		//auto bude nahradene privatnou strukturou A::private_struct

	p.x();
}

pouzivam gcc 4.6.1

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Eclipse — založil Yety

Eclipse a exe... — založil

Eclipse a Python — založil Merlin

Problem s eclipse — založil Mike

Debugovanie v Eclipse — založil Eclipsak

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý