Webhosting s dobrou odezvou(pro Ajax) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Webhosting s dobrou odezvou(pro Ajax) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comWebhosting s dobrou odezvou(pro Ajax) – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Franceq+1
Stálý člen
18. 2. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, 

jaký je podle vás nejlepší webhosting co se týče odezvy? ...Dělám Onlinovku v JS => jQuery a Ajaxu a potřebuju, aby to rychle a spolehlivě odpovídalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
CZechBoY+4
Věrný člen
19. 2. 2012   #2
-
0
-

a za kolik?

VPS je docela dobrá volba

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 2. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

jestli to udela blbe (jako ze nejspis dela) tak ho nezachrani ani 12jadrovej server uz pro par hracu:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
19. 2. 2012   #4
-
0
-

docela by mě zajímalo, jak by se to chvovalo při více hráčích....jinak cena ročně řádově tisíce...

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
19. 2. 2012   #5
-
0
-

#4 Franceq
když to děláš v JS, tak velká část aplikace (samozřejmě, že ne celá :)) poběží na straně klienta, ale pochybuju, že by klasický webhosting stačil... záleží na tom, jaké máš cíle (řádově desítky, stovky, tísíce hráčů?)... rozhodně je třeba mít aplikaci dobře napsanou (jak už psal KIIV) a pak by mohl stačit VPS...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Franceq+1
Stálý člen
20. 2. 2012   #6
-
0
-

tak desítky, max 100ky

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 2. 2012   #7
-
0
-

v tom pripade fastCGI (ponastavovat aby bezelo rovnou treba 10procesu co to zpracovava) + radeji i v C++, aby to melo co nejmensi latenci (a pokud mozno co nejmene zbytecnych requestu pres ajax)  - a mozna se vejdes do nejaky lepsi vps s aspon 1GB ram a aspon 2 procesory

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
20. 2. 2012   #8
-
0
-

aha....jak to tak čtu, tak si uvědomuju, jak jsem měl zkreslený představy o výkonu....

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 2. 2012   #9
-
0
-

no ber to takhle: pokud ti proces zabere na treba jen na 50ms (to je par rychlejch dotazu na databazi a tak) cely procesor tak na jednom stroji das cca 20 requestu za vterinu ... takze cim rychleji a cim mene dotazu tim lepe

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
20. 2. 2012   #10
-
0
-

j to zní jasně...v ajaxu nějde nějak protunelovat 2 uživatele jinak než přes server stylem, že se ukladá a "kouká" do DB....?

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 2. 2012   #11
-
0
-

teoreticky by se dalo pouzit treba  kyoto tycoon databaze - a jeji spousteni server side scriptu --- na 3urovnovy token bucket mi to davalo pomerne vysoky rychlosti (a mohlo by se na to dostat i pres http protokol pokud pamatuju)

akorat by se musel udelat proxy pass (aby to bylo na stejnem portu jako http - jinak by to nefungovalo pres restriktivni proxy)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
20. 2. 2012   #12
-
0
-

aha...budu věřitm, že existuje řešení i přes fakt, že totálně nechápu o čem mluvíš....hold nejsem až tak zasvědcen v těchto věcech... ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.133.8.–
Froggy0
Newbie
4. 3. 2012   #13
-
+1
-
Zajímavé

Existuje lepší řešení, které eliminuje všechny tyhle problémy - WebSockets. Takže tím pádem úplně jiná architektura, celé postavené na JavaScriptu (takže na serveru Node.js a nějaká NoSQL databáze, třeba MongoDB). Díky WebSockets bys ušetřil požadavky i traffic (WS je trvalé TCP spojení, takže třeba server může začínat komunikaci), mimo to je MNOHEM rychlejší než AJAX. I s relativně hodně slybým VPS bys měl být teoreticky schopný obsluhovat stovky, možná i tisíce klientů zároveň. Jinak pro servírování statických souborů bys měl zvolit určitě server Nginx.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Webhosting pro Python — založil imron

Webhosting — založil yxcvb

Self-webhosting — založil ehm

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý