Cteni caroveho kodu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cteni caroveho kodu – Visual Basic – Fórum – Programujte.comCteni caroveho kodu – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marw
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
18. 2. 2012   #1
-
0
-

Zdravim,

potreboval bych nacist carovy kod pomoci ctecky pripojenou pres USB a kod zobrazit v programu ve Visual Basicu (napr. v textovem poli). Muzete me prosim nedo poradit jak na to?

Diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.35.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
18. 2. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

Záleží na typu čtečky. Většinou se však do systému hlásí jako HID klávesnice. Při přečtení kódu ho potom "zapíše na klávesnici". Teoreticky by tedy stačilo pouze umístit kurzor do TextBoxu a sejmou čárový kód.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.43.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
marw
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
8. 3. 2012   #3
-
0
-

díky za radu,

funguje to. Jenom při čtení číslic se musí klávesnice přepnout na anglickou (při české to načte písmenka s diakritikou).

Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.35.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Čtení DOC v C++ — založil Petr

čtení ze souboru — založil witsarah

čtení ze souboru — založil VitPet

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý