Expected an indented block – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Expected an indented block – Python – Fórum – Programujte.comExpected an indented block – Python – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
tayf0
Duch
19. 2. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den mám dotaz python mi začal házet chybu že mám špatné odsazení ale nemám tušení proč

další divná věc tohle je když to zkopíruji  

		# Connect Events
		self.PripojitButton.Bind( wx.EVT_BUTTON, self.OnPripojitButton )
		self.ObnovitButton.Bind( wx.EVT_BUTTON, self.OnObnovitButton )

	def __del__( self ):
		pass

	def PosledniObnoveniLabelNastaveni( self ):
        cas = time.asctime( time.localtime(time.time()) )
        text=u"poslední obnovení:  "+ cas
        self.PosledniObnoveniLabel.SetLabel(text)

    def VyberKamaradaChoiceChoicesNastaveni( self ):


	def OnPripojitButton( self, event ):
		event.Skip()

tady je chyba vidět ale v editoru (pyscripter,python IDLE) se to zobrazuje jako na screenu co s tím ?

tak jsem to otevřel v poznámkovém bloku a tam jsem to srovnal ale pořád se to ukazuje divně v obou jmenovaných editorech ale funguje to 

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.240.169.–
Řešení
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
19. 2. 2012   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Pro kopirovani kodu je to obcas potiz...nekdy se tam vloudi netisknutelne znaky, ktere nejaky editor zpracuje jako odsazeni/novy radek, atp, ale interpret to tak brat nemusi. Taky byva problem s tim, ze obcas nekde jsou TABy a nekde mezery...neni mozne to mezi sebou michat, ikdyz to leckde vypada stejne (TAB a 3 mezery treba).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.120.–
tayf0
Duch
19. 2. 2012   #3
-
0
-

#2 Tom
Děkuji za info
asi to teda způsobilo kopírování z wxformbuilderu

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.240.169.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

2 divy inline-block extra margin-top — založil Codemaster

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý