Error C2065: undeclared identifier – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error C2065: undeclared identifier – C / C++ – Fórum – Programujte.comError C2065: undeclared identifier – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Sarge0
Newbie
19. 2. 2012   #1
-
0
-

Ahojte, po deklaracii premennych dostavam chyby pri preklade. Vedeli by ste niekto pomoct co s tym?

stat.c
  

#include <ntddk.h>
    #include <ndis.h>
   
    #include "stat.h"
   
  
     VOID DriverUnload(IN PDRIVER_OBJECT driverObject){
            UNREFERENCED_PARAMETER(driverObject);       
    }


    NTSTATUS DriverEntry(    IN  PDRIVER_OBJECT  driverObject,
                            IN  PUNICODE_STRING registryPath)
    {
        NTSTATUS status = STATUS_SUCCESS;
       
        PNDF__ETH_HEADER pEthHeader;
        PNDF_IPV4_HEADER pIPv4Header;
        ULONG DataOffset = 0;
   
        if (driverObject != NULL)
            driverObject->DriverUnload = DriverUnload;
           
        return status;
    }


stat.h
 

#ifndef STAT_H_
#define STAT_H_


#define ETHERTYPE_IP 0x0800


typedef struct _NDF_ETH_HEADER
{
    UCHAR  dmac[6];
    UCHAR  smac[6];
    USHORT type;
   
} NDF_ETH_HEADER, *PNDF_ETH_HEADER;

C_ASSERT( sizeof( NDF_ETH_HEADER) == 14 );

typedef struct _NDF_IPV4_HEADER
{
    UCHAR  ver_ihl;        // Version (4 bits) + Internet header length (4 bits)
    UCHAR  tos;            // Type of service
    USHORT length;         // Total length
    USHORT id;             // Identification
    USHORT flags_fo;       // Flags (3 bits) + Fragment offset (13 bits)
    UCHAR  ttl;            // Time to live
    UCHAR  protocol;       // Protocol
    USHORT checksum;       // Header checksum
    UCHAR  saddr[4];       // Source address
    UCHAR  daddr[4];       // Destination address
   
} NDF_IPV4_HEADER, *PNDF_IPV4_HEADER;

C_ASSERT( sizeof( NDF_IPV4_HEADER)== 20 );


#endif // _STAT_H_
   

SOURCES

TARGETNAME=stat
TARGETPATH=obj
TARGETTYPE=DRIVER
SOURCES= stat.c
INCLUDES=.


TARGETLIBS=\
    $(DDK_LIB_PATH)\ntoskrnl.lib \
    $(DDK_LIB_PATH)\ndis.lib \
    $(DDK_LIB_PATH)\fwpkclnt.lib \
    $(SDK_LIB_PATH)\uuid.lib


C_DEFINES=$(C_DEFINES) -DBINARY_COMPATIBLE=0 -DNT -DUNICODE -D_UNICODE -DNDIS60 -DNDIS_SUPPORT_NDIS6
.c(16) : error C2065: 'PNDF__ETH_HEADER' : undeclared identifier
.c(16) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'pEthHeader'
.c(16) : error C2065: 'pEthHeader' : undeclared identifier
.c(17) : error C2275: 'PNDF_IPV4_HEADER' : illegal use of this type as an expression
.c(17) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'pIPv4Header'
.c(17) : error C2065: 'pIPv4Header' : undeclared identifier
.c(18) : error C2275: 'ULONG' : illegal use of this type as an expression
.c(18) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'DataOffset'
.c(18) : error C2065: 'DataOffset' : undeclared identifier

Diki za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.114.–
vitamin+8
Grafoman
19. 2. 2012   #2
-
0
-

v PNDF__ETH_HEADER mas navyse '_'

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Sarge0
Newbie
19. 2. 2012   #3
-
0
-

#2 vitamin

diki :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý