Není paměť – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Není paměť – Java – Fórum – Programujte.comNení paměť – Java – Fórum – Programujte.com

 

hráč0
Návštěvník
21. 2. 2012   #1
-
0
-

čaute mám tento kod [J2ME]

int mapaBod[][][] = new int[200][200][200];
int rozbito[][][] = new int[200][200][200];

  for(int i=0;i<10;i+=1){
       for(int a=0;a<10;a+=1){
        for(int p=0;p<10;p+=1){
         if(i<6){mapaBod[p][i][a]=0;}
         else if(a==6){mapaBod[p][i][a]=1;}
         else if(a<20){mapaBod[p][i][a]=2;}
         else {mapaBod[p][i][a]=3;}
         rozbito[p][i][a]=0;
        }
       }
      }

ovšem po spuštění to napíše "java.lang.OutOfMemoryError" a nespustí se to :( nevíte někdo jak to upravit aby to fungovalo? Dík moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
21. 2. 2012   #2
-
0
-

#1 hráč
Co třeba navrhnout méně paměťově náročný algoritmus?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
hráč0
Návštěvník
21. 2. 2012   #3
-
0
-

nvm jak :-d tohle je nejlehčí algoritmus paměťový jiný mě nenapadá

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
21. 2. 2012   #4
-
0
-

#3 hráč
A co to má dělat? Procházíš to jen do 10-ti, proč to deklaruješ do 200?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
hráč0
Návštěvník
21. 2. 2012   #5
-
0
-

no protože sem zkoušel zda to je tímhle ale jinak používám všech 200 polí.

neví teda někdo jak by to mohlo jít?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
21. 2. 2012   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
hráč0
Návštěvník
21. 2. 2012   #7
-
0
-

no jo to sem taky našel ale boužel nvm jak to aplikovat :( jak to vložit do toho kodu prosím neporadíte? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
21. 2. 2012   #8
-
0
-

#7 hráč
A ta chybová hláška je celá? nechybí tam ta druhá část?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
hráč0
Návštěvník
21. 2. 2012   #9
-
0
-

nn napíše to jen toto je to J2ME

Running with storage root DefaultColorPhone
java.lang.OutOfMemoryError
Execution completed.
739264 bytecodes executed
31 thread switches
744 classes in the system (including system classes)
5340 dynamic objects allocated (1080204 bytes)
13 garbage collections (1065080 bytes collected)
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
JoDiK
~ Anonymní uživatel
987 příspěvků
21. 2. 2012   #10
-
0
-

#9 hráč
V javě se až tak neorientuju, snad ti poradí někdo zkušenější...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
hráč
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
22. 2. 2012   #11
-
0
-

Neví teda někdo jak udělat aby to slo? Dik

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.89.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 2. 2012   #12
-
0
-

mozna nemit mapu ale seznam objektu a co zabiraj... za regiony... proste zalezi na tom, o co se snazis

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
22. 2. 2012   #13
-
0
-

A jinak k tomu spouštění s více paměti ... ten odkazovaný návod přes přepínače je o tom, že je použiješ při spouštění aplikace, tj. místo klasického:

java aplikace

použiješ:

java -Xmx256m aplikace

pokud to tvoje ME platforma umí. A další věc ... int to jsou 4 bajty, pokud je nevyužiješ, tak použij nějaký 1bajtový datový typ a hned máš paměťový nárok 4x menší.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #14
-
0
-

nvm jinačí datový typ jaký? int je nejmenší asi a když použiju jiný tak to taky nejde pak to píše chybu tady

mapaBod[p][i][a]=0;

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 2. 2012   #15
-
0
-

int nejmensi neni... byva to obvykle char

chybu to bude hazet podle toho co za typ sis zvolil (samozrejme tezko hadat kdyz mam porouchanou kristalovou kouli a tys tu sem nic vic nenapsal)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #16
-
0
-

   

import javax.microedition.midlet.*; 
import javax.microedition.lcdui.*; 
import java.io.IOException;
import java.util.Random;
import java.util.Timer;
import java.util.TimerTask;
// definice nové třídy, potomka třídy Canvas 
public class Hra extends Canvas { 
 int viewX = 0;
 int viewY = 0,z = 0;
 
 Image zemTrava,zemHlina,hrac,hrac2,kamen,block,bedrock,stone;
 
 Mineria midlet;
 String keyValue;
 int keyCodeVal; 
 int posun=0;
 Timer timer;
 TimerTask task; 
 private Font aFonl;
 
 int HracPosx=32*3;
 int HracPosy=32*5;
 Image hracObr;
 //int mapaBod[][]={{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1},{1,1,1,1,1,1,1}};
 //ArrayList<Integer> seznam = new ArrayList<Integer>();
 int mapaBod[][][] = new int[100][100][100];
 int rozbito[][][] = new int[100][100][100];  
 int sprit=1;
 String tmp;
 int crt=0,pressed=0,drag=0,released=0,lastPointerX = -1,lastPointerY = -1,lastPointerX_= -1,lastPointerY_= -1,x=0,y=0,repan=0,widthMax=100,heightMax=100;
 
 Display disp;
 
 public Hra(Mineria midleto) { 
  try { 
      // použijeme metodu createImage třídy Image 
      //errorAlert.setTimeout(3000);   
      setFullScreenMode(true);
      aFonl = Font.getFont(Font.FACE_PROPORTIONAL, Font.STYLE_PLAIN, Font.SIZE_LARGE);        
      this.midlet = midleto;
      hrac = Image.createImage("/panacek_right.PNG");
      hrac2= Image.createImage("/panacek_left.PNG");
      block= Image.createImage("/FileGrass.png");
      bedrock= Image.createImage("/FileBedrock.png");
      stone= Image.createImage("/FileStone.png");
      //generace mapy 
      
      
      for(int i=0;i<100;i+=1){
       for(int a=0;a<100;a+=1){
        for(int p=0;p<100;p+=1){
         if(i<6){mapaBod[p][i][a]=0;}
         else if(a==6){mapaBod[p][i][a]=1;}
         else if(a<20){mapaBod[p][i][a]=2;}
         else {mapaBod[p][i][a]=3;}
         rozbito[p][i][a]=0;
        }
       }
      }
      
      
      // odchycení možné výjimky 
      } 
   catch(Exception e) { 
      
      } 
 }
 
 int round(float a) {
    return (int)(a + 0.5f);
 }
 
 public void paint(Graphics g) {   
 repan = 0; 
 g.setColor(255, 255, 255); 
 g.fillRect(0, 0, getWidth(), getHeight()); 
 
 g.setColor(0, 0, 0);
 int y=0;
 //y+=showFont(g, "X:"+lastPointerX+", Y:"+lastPointerY+", [P:"+pressed+"](XV:"+(round((viewX/32)-2)*-1)+",XNR"+viewX+")", 0, 0, aFonl);
 //y+=showFont(g, "(XY:"+(round(viewY/32)+5)+")[OB: "+mapaBod[(round((viewX/32)-2)*-1)][(round(viewY/32)+5)]+"]", 0, y, aFonl);
 
 if(sprit==1)
 g.drawImage(hrac, HracPosx, HracPosy, g.TOP|g.LEFT);
 else
 g.drawImage(hrac2, HracPosx, HracPosy, g.TOP|g.LEFT);
   //vykreslení mapy
  //for(int i=0;i<10;i+=1){
  int i=0,a=0,p=0,sizeW=17,sizeH=17,kl=1,jk=0,blockSize=23,fCelk=blockSize*sizeW;
  boolean mam=false;
  int maxFlor=5,sizeHe=maxFlor*blockSize;
for(p=maxFlor;p>-1;p-=1){ 
//draw_text(0,30+30*p,string(maxFlor)+", "+string(p));
kl=0;jk=0;

 for(i=0;i<sizeW+1;i+=1){
  for(a=0;a<kl;a+=1){
   if(p==0){
    /*
    if(mouse_in(x+((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78,y+(i*(blockSize/2))-(sizeHe-((p*blockSize))/2),x+((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78+blockSize,y+(i*(blockSize/2))-(sizeHe-((p*blockSize))/2)+blockSize) and !mam)
    {draw_set_alpha(0.5);mam=true;}
    else
    {draw_set_alpha(1);}
    */
   }
   crt=0;
   if(p==maxFlor){
    g.drawImage(bedrock, ((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78, 200+((i*(blockSize/2))/2)-(sizeHe-((p*blockSize))/2), g.TOP|g.LEFT);
   }else{
    
    //if(p==0){showFont(g, i+"", ((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78, 200+((i*(blockSize/2))/2)-(sizeHe-((p*blockSize))/2), aFonl);}
    switch(mapaBod[p][i][a]){  //i,a
     case 0:crt=1;break;
     case 1:g.drawImage(block, ((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78, 200+((i*(blockSize/2))/2)-(sizeHe-((p*blockSize))/2), g.TOP|g.LEFT);break;
     case 2:g.drawImage(stone, ((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78, 200+((i*(blockSize/2))/2)-(sizeHe-((p*blockSize))/2), g.TOP|g.LEFT);break;
     case 255:g.drawImage(bedrock, ((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78, 200+((i*(blockSize/2))/2)-(sizeHe-((p*blockSize))/2), g.TOP|g.LEFT);break;
    }
   
   } 
   //draw_rectangle(i*blockSize,(fCelk/2)-(((kl-a)*blockSize)/2),(i*blockSize)+blockSize,((fCelk/2)-(((kl-a)*blockSize)/2))+blockSize,false);
  }
  if(jk==0){kl+=1;}else{kl-=1;}
  if(kl>sizeW/2){jk=1;}  
 }

}
   /*
   for(r=0;r<50;r+=1){
    for(t=0;t<100;t+=1){
    //g.drawImage(kamen, viewX+(t*32), viewY+((r+6)*32), g.TOP|g.LEFT);
    //showFont(g, t+","+r, viewX+(t*32), viewY+((r+6)*32), aFonl);
     case 0:crt=1;break;
     case 1:g.drawImage(zemTrava, viewX+(t*32), viewY+((r)*32), g.TOP|g.LEFT);break;              
     case 2:g.drawImage(zemHlina, viewX+(t*32), viewY+((r)*32), g.TOP|g.LEFT);break; //zemHlina
     case 3:g.drawImage(kamen, viewX+(t*32), viewY+((r)*32), g.TOP|g.LEFT);break;
     default:g.drawImage(kamen, viewX+(t*32), viewY+((r)*32), g.TOP|g.LEFT);break;
    }
    if(crt==1 && pressed==1 && lastPointerX>viewX+(t*32) && lastPointerY>viewY+((r)*32) && lastPointerX<viewX+(t*32)+32 && lastPointerY<viewY+((r)*32)+32){
     mapaBod[r][t]=2;
    }else if(crt !=1 && rozbito[r][t]>20 && pressed==2 && lastPointerX>viewX+(t*32) && lastPointerY>viewY+((r)*32) && lastPointerX<viewX+(t*32)+32 && lastPointerY<viewY+((r)*32)+32){
     mapaBod[r][t]=0;
     rozbito[r][t]=0;
     //disp.vibrate(800);
     repan = 1;
    }else if(pressed==2 && lastPointerX>viewX+(t*32) && lastPointerY>viewY+((r)*32) && lastPointerX<viewX+(t*32)+32 && lastPointerY<viewY+((r)*32)+32){
     rozbito[r][t]+=1;
     repan = 1;
    }
   } 
  }     
  */
  //vykreslení mapy end
  
 if(posun==1){
    if(keyCodeVal==-4){
     
     x = round((viewX/32)-2)*-1;
     y = round(viewY/32)+5;
     z = 0;
     //if(mapaBod[x][y][z]==0){
     // viewX-=4;
     //}         
     //viewX-=4;
     sprit=1;
    }
    if(keyCodeVal==-3 && HracPosx-2>-1){
     viewX+=4;
     sprit=2;
    } 
    //if(keyCodeVal==-1 && viewY+1<0){viewY+=1;}
    //if(keyCodeVal==-2){viewY-=1;}  
  repaint();
 }  
 //if(HracPosx>32*4){viewX-=2;}
 //viewX=HracPosx+(32*4);
 if(pressed==1){
 pressed=2;
 repan=1;
 }
 released=0;
 drag=0;
 
 if(repan==1){repaint();}
 
 }
 
  public void resetPointer(){
     lastPointerX_ = lastPointerX;
     lastPointerY_ = lastPointerY;
     lastPointerX = -1;
	   lastPointerY = -1;
	   released = 0;
	}   
 protected void pointerPressed(int x, int y)
 {
	lastPointerX = x;
	lastPointerY = y;
	if(pressed!=2)
	pressed=1;
	repaint ();
 }
 protected void pointerReleased(int x, int y)
 {
  pressed=0;
  released = 1;
	repaint ();
	resetPointer();
	repaint ();
 }
 protected void pointerDragged(int x, int y)
 { 
	//scrollImage(lastPointerX - x, lastPointerY - y);
	lastPointerX = x;
	lastPointerY = y;
	drag=1;
	repaint ();
 }  
 
  private int showFont(Graphics g, String s, int x, int y, Font f) {
    g.setFont(f);
    g.drawString(s, x, y, Graphics.TOP | Graphics.LEFT);
    return f.getHeight();  
  }  
 
 public void keyPressed(int keyCode){
  keyValue = getKeyName(keyCode);   
  keyCodeVal = keyCode;
  posun=1;
  repaint();
 } 
 
 public void keyReleased(int keyCode){
  posun=0;
  repaint();
 }   
}

tohle je celý kod 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #17
-
0
-

:-d já to nechápu když použiju toto


 int mapaBod[][] = new int[100][100];
 int mapaBod2[][] = new int[100][100];
 int mapaBod3[][] = new int[100][100];
 int mapaBod4[][] = new int[100][100];
 int mapaBod5[][] = new int[100][100];
 int mapaBod6[][] = new int[100][100];
 int mapaBod7[][] = new int[100][100];

tak to jde jo, ale když použiju

 int mapaBod[][][] = new int[100][100][7];

tak to nejde a vyhodí to chybu :( jaký je vtom rozdíl?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 2. 2012   #18
-
0
-

a co za hodnoty muze mit jeden bod?  jestli do toho rves dve hodnoty tak je opravdu naprosto zbytecny kvuli ni zabrat 4bajty misto jedhoho bitu

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hráč
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
22. 2. 2012   #19
-
0
-

No dávám do nich cislo od 0 do 255

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.89.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 2. 2012   #20
-
0
-

na to potrebujes maximalne   unsigned byte

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #21
-
0
-

no ale když tam dám byte tak to už nepude ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 2. 2012   #22
-
0
-

co nepujde?  unsigned byte je 8bitove cislo bez znamenka tj 0-255

(pripadne muzes pouzit unsigned int a osefovat si pristup k jednotlivym bajtum pomoci bitovych posunu a odmaskovani)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #23
-
0
-

no ale teď to nefunguje tak jak sem říkal :d

Project settings saved
Building "fsf"
C:\WTK22\apps\Mineria\src\Hra.java:130: possible loss of precision
     case 255:g.drawImage(bedrock, ((fCelk/2)-(((kl-a)*(blockSize))/1)+((kl*blockSize)/2))-78, 200+((i*(blockSize/2))/2)-(sizeHe-((p*blockSize))/2), g.TOP|g.LEFT);break;
          ^
  required: byte
  found:    int
1 error
com.sun.kvem.ktools.ExecutionException
Build failed
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #24
-
0
-

a stejnak to ani tak nefunguje :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 2. 2012   #25
-
0
-

mas tam "unsigned"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #26
-
0
-

kde?

ale ani stím to nepude neví někdo jak to upravit aby to šlo a nepsalo chybu z pamětí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
22. 2. 2012   #27
-
0
-

#26 hráč
panebože, udělej to tak jak psal KIIV... použij datový typ unsigned char...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:2905:ae81:12ff...–
All you need is vision and time.
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #28
-
0
-

no tak sme to použil 

 char mapaBod[][][] = new char[50][50][20];
 char rozbito[][][] = new char[50][50][20];

a jde to je to sice málo ale já se to pokusím vyřešit jinak, dík za pomoc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
yaqwsx+9
Posthunter
22. 2. 2012   #29
-
0
-

#28 hráč
Víš jaký rozdíl je mezi signed a unsigned typy?

PS: Místo char napiš unsigned char.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.49.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #30
-
0
-

víš jaký je rozdíl mezi tím když to napíšu a když ne?když to napíšu tak mi to naoplátku napíše toto 

C:\WTK22\apps\Mineria\src\Hra.java:27: <identifier> expected
 unsigned char mapaBod[][][] = new unsigned char[60][60][20];
         ^
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
22. 2. 2012   #31
-
0
-

#30 hráč
tak použij unsigned byte :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #32
-
0
-

a proč už to jakž takž funguje co to vubec dělá to unsigned?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
22. 2. 2012   #33
-
0
-

#32 hráč
byte má klasicky 8 bitů a je to znaménkový typ, takže nabývá hodnot -128 - 127, a ty potřebuješ hodnoty 0 - 255, což je přesně tolik hodnot co má byte, ale ty ho chceš "neznaménkový" takže unsigned :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #34
-
0
-

aha :-d dík ale i tak to nejde :-d

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
yaqwsx+9
Posthunter
22. 2. 2012   #35
-
+1
-
Zajímavé

#34 hráč
Omlouvámse, beru zpět; já zapomněl že Java... Java se vždy vymyká - stále nepochopím, proč nepodporuje bezznaménkové typy. Každopádně si dovolím jedno upozornění - char je 2 bytový typ v Javě; ciz:

You definitely want a byte[]. A 'byte' is equivalent to a signed char in C. Java's "char" is a 16-bit unicode value and not really equivalent at all.

Tudíž je potřeba použít byte a jeho rozsah -128 až +127. Předpokládám však, že tato data budou spíše nějaké enumerace než čísla, a tudíž na interpretaci čísel vůbec nezáleží.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.49.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
hráč0
Návštěvník
22. 2. 2012   #36
-
0
-

neva :-d ale sem rád že mi to nějak funguje :-d

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Pamet — založil Lukaydo

Paměť.... — založil yaqwsx

Cas a pamet — založil dalaman

ATMEGA16 paměť — založil frontm4n

Sdílená paměť — založil TomyB

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý