Problém s throws IOException – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s throws IOException – Java – Fórum – Programujte.comProblém s throws IOException – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MpPozor0
Newbie
23. 2. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,
mám program, který vyžaduje, aby u procedury bylo throws IOException, ale jak to mám vyvolat? když to chci vyvolat názvem té procedury, tak tu volající to chce taky throws IOException, ale já nechci všude dávat throws IOException.

Děkuji za každou radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.159.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
23. 2. 2012   #2
-
0
-

#1 MpPozor
nějak něchápu, co máš na mysli... výjimku někde vyhodíš a někde odchytíš ne? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
MpPozor0
Newbie
23. 2. 2012   #3
-
0
-

v tom se zatím nevyznám a nikde na internetu to nemůžu najít

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.159.–
Jozo
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
24. 2. 2012   #4
-
0
-

#1 MpPozor
Mozes  v lubovolnej metoda dat tvoju cast kodu  do try {} catch(IOException e) a uz ta nebude viac pytat throws IOException

Nahlásit jako SPAM
IP: 216.109.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

Podobná vlákna

Problém s VC++ — založil beb

Problém — založil Ma.ty

Problem s VS C# — založil Mrakoplas

Problem — založil jurec

Problém v C — založil Robin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý