Porovnání 2 char – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Porovnání 2 char – C / C++ – Fórum – Programujte.comPorovnání 2 char – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Mike.JT0
Duch
4. 12. 2006   #1
-
0
-

m?m jeden probl?m:

pot?ebuju porovnat hodnotu prom?n? char txt[a] a hodnotou jin? porm?n? char aa;

void text(char txt[100])
{
int i;
int n=strlen(txt);
int a=0;
char aa=160;


for(i=0; i<n; i++)
{
if(txt[a]==aa){cout << aa;}
else
cout << txt[a++]<< " ";
}

}
dev c++ mi furt vyhazuje chybu. Jak m?m "txt[a]" a "aa" mezi sebou porovnat ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2006   #2
-
0
-

string compare - strcmp alespon tak to bylo v C...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Kari
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 12. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
4. 12. 2006   #4
-
0
-

Rozhodně nepředávej

char txt[100]
parametrem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Juraj Mo?ko0
Newbie
5. 12. 2006   #5
-
0
-

1. strcmp(a,b) ti poradili zle, kedze chces porovnavat char a nie char*, najhorsia pomoc je zla pomoc (i ked tu to asi nikoho neposkodilo)

2. tvoj kod mi i ked s 2 varovaniami prelozilo a je funkcny, mas tam naincludovany <iostream> a <string.h>???

3. zadat char aa=160 nie je najrozumnejsi napad, ak to nebolo cielene. btw: (char) 160 je

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
5. 12. 2006   #6
-
0
-

To lavor: á se často reprezentuje jako aa...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
zacatecnik0
Super člen
5. 12. 2006   #7
-
0
-

to lavorek:
ale prd pise dve promenny a kazda rada je lepsi nez zadna !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Porovnání pole — založil Alesh

Porovnání řetězců — založil thifferx

Porovnání řetezců — založil pazdy

Porovnani retezcu? — založil TuTi_fruTi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý