PHP vložení kousku tabulky do proměnné – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP vložení kousku tabulky do proměnné – PHP – Fórum – Programujte.comPHP vložení kousku tabulky do proměnné – PHP – Fórum – Programujte.com

 

strom159
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 2. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, potřeboval bych pomoci. Mám např. tento kód:

<tbody><tr>
<th width="15%">Místo</th>
<th width="60%">Jméno kmene</th>
<th width="25%">Vítěz</th>
</tr>
<tr>
<td class="lit-item">1</td>
<td class="lit-item"><a rel="nofollow" href="/guest.php?screen=info_ally&amp;id=90">KOBRA</a></td>

<td class="lit-item">7,87 Mio.</td>
</tr>
<tr>
<td class="lit-item">2</td>
<td class="lit-item"><a rel="nofollow" href="/guest.php?screen=info_ally&amp;id=32">Farmáři</a></td>
<td class="lit-item">7,30 Mio.</td>
</tr>
<tr>
<td class="lit-item">3</td>

<td class="lit-item"><a rel="nofollow" href="/guest.php?screen=info_ally&amp;id=62">Nezávislí Samotáři</a></td>
<td class="lit-item">5,38 Mio.</td>
</tr>

</tbody>
 

A teď potřebuji uložit do proměnné druhý řádek v tabulce a to tyto hodnoty: 3; Nezávislí Samotáři; 5,38 Mio.;

Tyto hodnoty se samozřejmě budou měnit, jediné co se měnit nebude je id=62. Nevíte jak bych to mohl udělat?

Řádků je 20, ale ty jsem smazal, kvůli velikosti příspěvku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.113.–
pajousek0
Duch
25. 2. 2012   #2
-
0
-

Ulož si "id" do nějakého "data" atributu (či do id, ale data atribut je na toto možná lepší) a pak např. přes SimpleHTMLDom projdi document object model jako s jQuery selektorem. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý