Vlozenie neserializovatelneho objektu do databazy – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vlozenie neserializovatelneho objektu do databazy – Java – Fórum – Programujte.comVlozenie neserializovatelneho objektu do databazy – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vreckovka
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
26. 2. 2012   #1
-
0
-

Mam objekt, ktory by som potreboval vlozit do databazy, ale trieda z ktorej je ten objekt vytvoreny neimplementuje rozhranie Serializable a nieje to moja trieda, takze to nemozem zmenit ..  Ale aj napriek tomu by som ho potreboval ulozit do databazy ( pouzivam sqlite ) .. Neviete mi poradit akym sposobom by som to mohol spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
27. 2. 2012   #2
-
0
-

Takhle obecně ... bez znalosti, o kterou třídu jde ... máš smůlu. Nehledě na to, kdyby to šlo, tak proč by se někdo tvořil s rozhraním Serializable, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Vlozenie casu do MySQL databazy — založil Peter125

VS vloženie DLL — založil FFilip13

Vloženie súboru do EXE — založil Benecore

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý