Komunikace pres rs-232 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Komunikace pres rs-232 – C / C++ – Fórum – Programujte.comKomunikace pres rs-232 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
honza_ja
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
29. 2. 2012   #1
-
0
-

ahoj,

neumim moc programovat, ale potreboval bych ted narychlo udelat jednoduchy program na komunikaci pres rs-232, nejlepe v c++ builderu nebo delphi. slo by o program se trema tlacitkama, ktery by po stisknuti jednoho z tlacitek vyslal pres 232 AT prikaz do pripojeneho zarizeni. muze mi prosim nekdo napsat kod, ktery by to obslouzil? diky 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.23.219.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
1. 3. 2012   #2
-
0
-

Takových programů je již napsáno .... třeba Hercules.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
honza_ja
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 3. 2012   #3
-
0
-

#2 liborb

ano, ale ja bych spis potreboval program pro konkretni aplikaci. tzn. kliknu na tlacitko a tim odeslu at prikaz. proto bych chtel zdrojovy kod. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.23.219.–
honza_ja
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
4. 3. 2012   #4
-
0
-

#3 honza_ja
ok ,tak sem si nasel komponentu pro c++ builder 6 ,ale zas nevim jak ji presne nainstalovat ,aby mi fungovala. je tam navod,ale nikdy jsem komponenty neinstaloval, takze sem asi nekde neco zblbnul.

Ta komponenta je tady > http://www.uloz.to/…port411f-zip

Mohl by mi nekdo poradit, jak ji presne nainstalovat? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.23.219.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
5. 3. 2012   #5
-
0
-

Proč komponentu. Port otevreš přes CreateFile a zápis provedeš přes WriteFile.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.84.1.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 98 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý