Nefunkcni filmy – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nefunkcni filmy – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comNefunkcni filmy – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bunnysh0
Newbie
5. 12. 2006   #1
-
0
-

Potrebuju poradit, nainstaloval jsem si Linux Ubuntu 6.06 a prehravac Kaffeine a u mpeg filmu mi nejde zvuk.
Co s tim?
Poradte pls.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://bunnysh.wz.cz
Reklama
Reklama
Honza0
Stálý člen
7. 12. 2006   #2
-
0
-

Ten zvuk ti nejde jenom u .mpeg nebo i u jiných formátů? Resp. jde ti na Linuxu vůbec zvuk? Pokud ano, tak zkus jiný přehrávač, třeba mplayer.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
-- ian
Kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
8. 12. 2006   #3
-
0
-

Možná by sis měl zkusit stáhnout nějaké kodeky...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
myky
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
8. 12. 2006   #4
-
0
-

no tak to nemas kodeky odporucam ti precitat toto http://wiki.ubuntu.cz/Vyhrazen%C3%A9_form%C3%A1ty ja som si podla toho robil kubuntu a som velmi spokojny

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Bunnysh0
Newbie
8. 12. 2006   #5
-
0
-

ian píše:#
# Ten zvuk ti nejde jenom u .mpeg nebo i u jiných formátů? Resp. jde ti na linuxu vůbec zvuk? Pokud ano, tak zkus jiný přehrávač třeba mplayer.

V Linuxu mi zvuk de a u filmu na DVD taky,nejde mi u formatu .mpeg, .avi, apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://bunnysh.wz.cz
Honza0
Stálý člen
8. 12. 2006   #6
-
0
-

Bunnysh píše:#
#

ian píše:#
# Ten zvuk ti nejde jenom u .mpeg nebo i u jiných formátů? Resp. jde ti na linuxu vůbec zvuk? Pokud ano, tak zkus jiný přehrávač třeba mplayer.

V Linuxu mi zvuk de a u filmu na DVD taky,nejde mi u formatu .mpeg, .avi, apod.



Aha, tak tedy zkus ty kodeky, jak už radili Kuba a myky, anebo si pořiď mplayer, na něm přehrávám .avi úplně vpohodě.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
-- ian
Ond?ej N?mec0
Stálý člen
8. 12. 2006   #7
-
0
-

sudo apt-get install mplayer ovsem pokud mas k dispozici spravne repozitare

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ubuntu rulez, Arch rulez... Linux rulez!!!
marek0
Stálý člen
9. 12. 2006   #8
-
0
-

no tie repozitare sa daju krasne nastavit podla toho manualu co mas vyssie...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondřej Němec0
Stálý člen
9. 12. 2006   #9
-
0
-

myky píše:#
# no tie repozitare sa daju krasne nastavit podla toho manualu co mas vyssie...



sak to sem myslel..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ubuntu rulez, Arch rulez... Linux rulez!!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Filmy — založil yaqwsx

Filmy a video na webu — založil Anonymní uživatel

Tipy na akčné filmy — založil Tocimanko

Anketa na téma filmy — založil Jasper

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý