PyQt4 - QWebPage - Problém s loadom pri druhom spustení – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PyQt4 - QWebPage - Problém s loadom pri druhom spustení – Python – Fórum – Programujte.comPyQt4 - QWebPage - Problém s loadom pri druhom spustení – Python – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
kavva+4
Návštěvník
5. 3. 2012   #1
-
0
-

Ahojte.

Rád by som poprosil o radu a pomoc. Robím pre kolegovcov jeden mini-program. Má to robiť toto: User vloži linku, program ju spracuje, na pozadí to vyrenderuje, screenshotne a uloží do png. To zipne, uploadne na ftp a odovzda userovy ftp linku.

Všetko mi už funguje. Ale problem je v tom, že ja potrebujem tri screenshoty. Čiže z linky vytvorím ďalšie dve na subpages a cvak cvak.. Lenže druhy krát už mi nezbehne proces.

Pri druhom spustení:

webpage.connect(webpage, SIGNAL("loadStarted()"), onLoadStarted)
webpage.connect(webpage, SIGNAL("loadFinished(bool)"), onLoadFinished)

onLoadStarted mi hodí dva krát print("Load Started..."), nechápem prečo dva krát, chvíľu ešte program žije a potom sa len tak bez erroru vypne. 

Script je vytvorený z tohto scriptu - http://www.dau-sicher.de/blog/webkit2png-simple.py
Môj script je tu - http://download.petermezes.com/scr.py

Rozdiel je len v drobnostiach, napr že to volám cez network request, lebo potrebujem header a cookie. 
Classu spúštam z hlavnej a to:

link = input("Please insert link generated by script\n")
scr.linka = link
scr.scr()

Verím, že to je len nejaká drobnosť, ktorú som prehliadol. Pracujem s pythonom len dva týždne, takže nemám veci poriadne ochytané ešte. Preto by som vás rád poprosil o pomoc. Toto je posledný kúsok mojej prvej pythonovskej skladačky, ktorú riešim systémom google - IDE - google - IDE.. A na tomto som zasekaný už druhý deň.

Ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.160.–
kavva+4
Návštěvník
6. 3. 2012   #2
-
0
-

Ak by to pomohlo k rieseniu, tak som nasiel jedno vlakno ohladom mojho problemu aj tu.. http://goo.gl/v017J  Ale je to tak polovyriesene, pretoze stale neviem, co presne mam spravit.. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
kavva+4
Návštěvník
9. 3. 2012   #3
-
0
-

Takze sa mi to podarilo vyriesit sposobom, ktory mi mohol trknut hned na zaciatku.. Pred spustenim dalsieho cyklu staci dat obycajny QTimer a podrzat thread na par 1-2 sekundy :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Problém při spuštění .exe — založil Daniczech

Error pri spusteni Delphi 7 — založil Alterna

Pad pri spustení programu — založil frostwyrm333

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý