Pls...odpočítávání(stopky) v C# Visual Studio 2010 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pls...odpočítávání(stopky) v C# Visual Studio 2010 – C / C++ – Fórum – Programujte.comPls...odpočítávání(stopky) v C# Visual Studio 2010 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
6. 3. 2012   #1
-
0
-

Prosím o pomoc... jsem začátečník a ve škole jsme dostali za úkol naprogramovat něco jako stopky, jedná se o to, že uživatel zadá do aplikace nějaký čas a klikne na start, začne odpočítávání... a jak bude 10 sekund do konce,čísla se zvýrazní - zčervenají. Toť vše, ale nevím si s tím rady:/ Bohužel jsem si předmět programování zvolila jako povinný a teď už je pozdě...nicméně musím dostat zápočet..Byla bych vám moc vděčná, kdyby mi sem někdo hodil zdroják, googlila jsem ale nenašla jsem přesný návod nebo kody a já v tom nevidím vbc nic takže mi nepomuze ani nakopnout..:( Už jsem zoufalá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
6. 3. 2012   #2
-
0
-

no asi bude stacit tlacitko ktere spusti timer (nastaveny aby se spoustel kazdou vterinu)

a v obsluze timeru bude akorat nacteni toho casu z nejakaho textoveho pole, prevedeni na cislo, odecteni jednicky, prevedeni na text, vraceni do textoveho pole...

a samozrejme pokud bude vysledek 0 tak zmenit atribut barvy textu v textovem poli a zastavit timer at to zbytecne nevytezuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 3. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

Visual Studio 2010 velikost — založil Doomista

Microsoft Visual Studio 2010 — založil lukas011

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý