Pod seznamem diskuzí je přehled posledních 10 vláken.
Co přemístit tento box nahoru, nad seznam diskuzí? První by byly zobrazeny poslední vlákna (do kterých bylo naposledy přispěno) a až poté seznam diskuzí...
Co říkáte?
Jedná se pouze o rychlý náhled, jak by to vypadalo.
Zkuste si představit, jak by se vám to líbilo/nelíbilo, díky.
Já bych ocenil funkci pro výpis všech vláken s novými příspěvky od poslední návštěvy. Zvýrazňování na hlavní stránce je super, ale při větším počtu nových příspěvků člověk ztrácí přehled.
#4 yaqwsx
Toto ti nevyhovuje?
http://programujte.com/…e-prispevky/
případně
tak ono ide o to pravdepodobne aby sa ludia zapájali do diskusií necielene, čiže aj bez toho aby dopredu vedeli do akej diskusie a či vlastne sa idú do nejakej zapojiť. Rozhodne to tam dajte, ale určite v v mini rozmeroch, dobre kontrastné tak aby to nezavadzalo a nezaberalo veľa miesta. Plus navrhujem aby ste troška prečitili graifku týchto komentárov, zbytočne sú tam volné miesta a aspoň podľa môjho názoru sa mi to zdá neprehladné. Ale to je asi OT
Mě by to taky nevadilo...
Stejně jako Nefaritus na tuto stránku nechodím. Těch 10 je málo na zobrazení všech změn ve vláknech od poslední návštěvy a je jich "moc" než se dostanu na to, kvůli čemu na tuto stránku případně jdu. Seznam posledních příspěvků je na odkazováné stránce, a to je super stránka a podle mě ji netřeba dublovat. Ale jak jsem psal, na tuto stránku vůbec nechodím, takže za mě rozhodné a nekompromisní nevím ;).
Zasláno z mobilního telefonu.
Jen pro upřesnění: nebyla by tam poslední nová vlákna, ale poslední témata, do kterých bylo přispěno.
Proč to navrhuji:
Proto si myslím, že by to mohl být dobrý nápad.
Samozřejmě, udělal bych to skrývatelné (se zapamatováním), aby to neobtěžovalo ty, kteří rádi vybírají dle diskuze.
Byl by to přijatelný kompromis?
Omlouvám se, že vytahuji relativně staré vlákno, ale přijde mi, že můj návrh tématicky souvisí.
Trochu postrádám odkaz na nové příspěvky ve fóru (http://programujte.com/forum/nove-prispevky/) na homepage (někde u výpisu, jak je Přejít do fóra). Je nepraktické prvně přejít do fóra a až odtud na nové příspěvky...
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku