Syntaxová chyba $end – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Syntaxová chyba $end – PHP – Fórum – Programujte.comSyntaxová chyba $end – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Alex Candle0
Newbie
7. 3. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

mám hosting na endora.cz. Když se snažím připojit na své stránky, píše to jen:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/users/.../admin.php on line 69

Ale když se přihlásím přes xampp, tak to jede. Tady je admin.php:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<?php
  require "../pripojeni.php";
if(@$volej!="ano"){
	echo 'Nemáte k tomuto souboru přísup!';
	die();
}
$dotaz='SELECT * FROM admini';
$vysledek=mysql_query($dotaz);
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
?>
<div id="menu"><a href="odhlas.php">Odhlásit se</a> |
<?php
if($zaznam['typ-uctu']=="Administrator") {
?>
<a href="index.php?page=texty">Seznam textů</a> |
<?php
};
if($zaznam['typ-uctu']=="Administrator") {
?>
<a href="index.php?page=napis-clanek">Napsat článek</a> |
<?php
} else {
if($zaznam['typ-uctu']=="Redaktor") {
echo '<a href="index.php?page=napis-clanek">Napsat článek</a> |';
};
};
?>
<a href="index.php?page=povidky">Napsat povídku</a> |
<a href="index.php?page=heslo">Změnit heslo</a> |
<?php
if($zaznam['typ-uctu']=="Administrator") {
?>
<a href="index.php?page=novy-ucet">Nový účet</a> |
<?php
};
?>
</div>
<div id="obsah">
	<?php 
	if(@$_GET['page']=="texty") {
		if(@$_GET['id']==""){
			require "seznam.php"; 
		} else {
			require "edit-text.php";
		};
	};
  if(@$_GET['page']=="heslo") {
    require "nove-heslo.php";
  };
	if(@$_GET['page']=="napis-clanek") {
		if(@$_GET['id']==""){
			require "clanky.php"; 
		} else {
			require "novy-clanek.php";
		};
	};
  	if(@$_GET['page']=="povidky") {
		if(@$_GET['id']==""){
			require "seznamp.php"; 
		} else {
			require "novy-povidka.php";
		};
	};
    if(@$_GET['page']=="novy-ucet") {
      require "reg.php";
    };
?>
</div>

Nevíte, čím to může být? Předem děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.158.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
7. 3. 2012   #2
-
0
-

#1 Alex Candle
po if() {    }  se nepíšou středníky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
7. 3. 2012   #3
-
0
-

#2 crazy
ale ani vadit by to snad nemelo

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Alex Candle0
Newbie
7. 3. 2012   #4
-
0
-

crazy: jo jo, bylo to tím, díky :) Každý den se učím něco nového :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.158.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

End. — založil sa54d

Prázdniny - in the end? — založil Tocimanko

Unexpected end of file — založil Martin

Front-end developer — založil Pixelko

Front-end vývojář - SvětBot.cz — založil Vladislav Skoumal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý