C# zpoždění – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# zpoždění – .NET – Fórum – Programujte.comC# zpoždění – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Karlos
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
9. 3. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den, 

Chtěl bych se zeptati, jak nejlépe udělat jeden moc nezajímavej program. Při stlačení button bych chtěl, aby program 5s počkal a pak třeba hodil Messagebox a konec.Nechci aby se to pořád opakovalo do kolečka (timer). Zkoušel jsem to přes threads, ale problém je v tom, že se "uspí" celej program, a já bych chtěl aby při čekání těch 5 seknud pracoval program i  na na dalších věcech.

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.89.–
Reklama
Reklama
9. 3. 2012   #2
-
0
-

A nemůžeš těch 5s čekat v jiném vláknu? Tj. tak aby nezamrzlo UI?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.217.52.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Jan Grygerek
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
9. 3. 2012   #3
-
0
-

#1 Karlos
Task.Factory.StartNew(() =>

{

      Thread.Sleep(TimeSpan.FromSeconds(5));

      MessageBox.Show("Po 5s");

});

Tak nejak bzch to napsal ja :-), ale za spravnost nerucim

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.209.–
Karlos
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
9. 3. 2012   #4
-
0
-

#2 djanosik
no to mužu, ale připadá mi to strašně složitý a zbytečně složitý :) Myslel jsem fakt jenom nějakou funkci, kde napíšu "čekej tolik a tolik" a program bude pokračovat (Messagebox) :)  Ale asi takhle jednoduchý to nebude :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.89.–
Karlos
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
9. 3. 2012   #5
-
0
-

#3 Jan Grygerek
no nevím jak si mám poradit s tím "Task.Factory.StartNew(() =>", ale na to do večera příjdu :D 

jinak moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.89.–
Jan Grygerek
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
9. 3. 2012   #6
-
0
-

#5 Karlos
Neni na tom nic moc tezkeho, proste se vytvori nove vlakno, ktere ti nebude zasekavat UI a tam se bude cekat 5 sekund a pote se vyvola messageBox. A ten zapis je standartni celkem, ale jinak se to da jeste zapsat pomoci async await ale to az v .NET 4.5, ale Task by mel byt minimalne v .NET 4.0

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.209.–
Karlos
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
9. 3. 2012   #7
-
0
-

#6 Jan Grygerek
Moc  děkuju :) funguje suprově a ani to nezpamaluje a nazatěžuje program! problém byl před tim v tom že jsem tam nepřidal před tím knihovnu "...... .Task"

Moc Vám ještě jednou děkuju :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.89.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 78 hostů

Podobná vlákna

Zpoždění v CSS3 — založil Nikishek

Zpozdění vlákna — založil Cesar

Konzole - zpoždění — založil Bhu

Print s časovým zpožděním — založil bohetik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý