Problémy s itoa – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problémy s itoa – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblémy s itoa – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Maxiterit
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
11. 3. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

napsal jsem metodu třídy WindowWork všechno funguje, kromě funkce  itoa.
Použil jsem funkci itoa.
(Nemusíte řešit, k čemu funkce je, to stejně nepochopíte   )
 

void PlusUp(WindowPiece &w,bool simple,bool newline)
  {
   char * its="";
   int sIrka=w.sirka-2;
   itoa(sIrka,its,10);
  
   if(simple==true)
   {
    w.source+=" lh 1 hor "+string(its)+" ph 1 ";
   }
   else
   {
    w.source+=" LH 1 HOR "+string(its)+" PH 1 ";
   }

   if(newline=true)w.source+=" nl";
  }
		

Visual c++ mi vyhodí toto hlášení:


Nevím, proč mi nejde itoa. Myslím, že to používám správně.

Díky. 


Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
11. 3. 2012   #2
-
0
-

nepouzivas to spravne...

itoa ocekava pointer na retezec - az sem si to zvladl

nicmene si ten pointer nainicializoval pomoci "" - to uz je blbe - mas tam misto na jeden jediny znak a to je jeste ten zakoncovaci... tudiz kdyz se pokusis zapsat napriklad 0 do retezce mas znaky:  '0' a '\0'  a uz ses mimo svoji pamet

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 194 hostů

Podobná vlákna

Problémy s Qt — založil studet

Problemy — založil Bengo

Problémy v Dev-C++ — založil Sopta(sotolar.zdenek@cent

Začátečník a problémy — založil peXtr

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý