Relace nevydrží – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Relace nevydrží – PHP – Fórum – Programujte.comRelace nevydrží – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Alex Candle0
Newbie
11. 3. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

-> http://kenver.funsite.cz/test/login

zkuste se přihlásit pod jménem "interview" a heslem "111111". Informace o uživateli se zobrazí, ale když obnovíte stránku, informace zmizí. Nevíte čím to je? Kdyžtak si řekněte o další kódy:

 index.php

<?php 
session_start();
if(@$_SESSION['prihlasen']=="" and @$_POST['login']!="") {
	require "../sys/pripojeni.php";
  $dotaz='SELECT * FROM uziv WHERE jmeno="'.$_POST['login'].'" AND heslo="'.$_POST['heslo'].'"';
  $vysledek=mysql_query($dotaz);
  $zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
  if(@$zaznam['id']!="") {
  $_SESSION['prihlasen']=$zaznam['id'];
  }
}
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
   <head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
      <title><?php echo @$title?></title>
      <style type="text/css" media="all">@import "style.css";</style> 
      <link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico" />
      <meta name="robots" content="noindex,nofollow" />
   </head>
   <body>
   <?php
if(!is_numeric(@$_SESSION['prihlasen'])) {
require "login.php";
} else {
$volej="ano";
require "admin.php";
}
   ?>
   </body>
</html>

admin.php

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<?php
  require "../sys/pripojeni.php";
if(@$volej!="ano"){
	echo 'Nemáte k tomuto souboru přísup!';
	die();
}
$dotaz='SELECT * FROM uziv WHERE id="'.@$zaznam['id'].'"';
$vysledek=mysql_query($dotaz);
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
?>
<div id="menu">
<a href="odhlas.php">Odhlásit se</a>
<a href="index.php?page=texty">Seznam textů</a> 
<a href="index.php?page=heslo">Změnit heslo</a>
</div><br>
</div>
<div id="obsah">
	<?php 
  if(empty($_GET['page'])) {         
  echo "Jméno: ".$_SESSION['klan']." ".$zaznam['jmeno']."<br>";
  echo "Vesnice: ".$zaznam['vesnice']."<br>";
  echo "Titul: ".$zaznam['titul']."<br>";
  echo "Peníze: ".$zaznam['penize']." ryou<br>";
  echo "Uznání: ".$zaznam['uznani']." %<br>";
  echo "Lvl: ".$zaznam['level'];
  }
	if(@$_GET['page']=="texty") {
		if(@$_GET['id']==""){
			require "seznam.php"; 
		} else {
			require "edit-text.php";
		}
	}
  if(@$_GET['page']=="heslo") {
    require "nove-heslo.php";
  }
	if(@$_GET['page']=="napis-clanek") {
		if(@$_GET['id']==""){
			require "clanky.php"; 
		} else {
			require "novy-clanek.php";
		}
	}
  	if(@$_GET['page']=="povidky") {
		if(@$_GET['id']==""){
			require "seznamp.php"; 
		} else {
			require "novy-povidka.php";
		}
	}
        if(@$_GET['page']=="soubory") {
      require "test.php";
    }
?>
</div>

Předem děkuji za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.158.–
Alex Candle0
Newbie
13. 3. 2012   #2
-
0
-

Vůbec nevím proč, ale už mi to funguje. Všem děkuji za čas :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.158.158.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Binární relace — založil Mautinek

Relace v mysql — založil Paja2

Relace 1: N v mysql — založil Paja2

Uzavery relace — založil Peu

JPA 2.0 realizace relace — založil Martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý