Zdravim. Vcera som si po dlhsom zvazeni nainstaloval manualne webovy server (apache,php,mysql,phpmyadmin) za pomoci vaseho aj ked trocha starsieho navodu http://programujte.com/…k-za-krokem/
Urobil som to preto,aby som mal vsetke tieto veci v najnovsej verzii. Do teraz som pouzival XAMPP ale tam nesu pravidelne aktualizacie... Instalacia apache,php,mysql prebehla v poriadku,teraz aj vsetko funguje,len mam problem z vipisovanim nejakych chyb,ked tam nahodim napriklad skusobne phpbb forum,alebo nejaky vlastny script ktory robim z knihy Php a MySQL rozvoj webovych aplikacii.
Mam pocit ze nieco je zle nastavene v php.ini ale tak neviem. Tu su nejake chyby ktore mi to vypysuje:
v PHPBB:
Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in
V nejakych obycajnych scriptov:
Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in
Notice: Array to string conversion in C:\dev\www\processorder.php on line 24
Fatal error: Unsupported operand types in C:\dev\www\processorder.php on line 27
Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in C:\dev\www\new_post.php on line 4
Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in C:\dev\www\new_post.php on line 5
Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in C:\dev\www\new_post.php on line 6
Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in C:\dev\www\new_post.php on line 11
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\dev\www\data_valid_fns.php on line 6
Vedel by mi niekto pomoct preco mi to tak ukazuje? V zdrojovom kode scriptu to asi nebude,pretoze na xampp,ci free hostingov to ide normalne.