Dobrý večer, rád bych požádal o radu/pomoc s chybou 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE):. Tu a tam se objevuje na webu na různých stránkách (mám ale pocit, že se vždy jedná o skripty, které ukládají uživatelem zadaná data do DB). Google Chrome chybu interpretuje jako 324, ostatní prohlížeče jako bílou stránku. Obnovení stránky znamená většinou návrat do normálu. Mohl by mi prosím někdo poradit cokoliv, co se týče tohoto tématu? Jsem vděčný za každou věc, která mě posune směrem vpřed. Na internetu jsem ohledně řešení této problematiky nenašel žádné řešení, respektive jen řešení pro případ, že se tato chyba zobrazuje permanentě a ne jen nahodile, jako v mém případě. Zajímala by mě jakákoliv možnost vypisování do error_logu. Nevím, jak se dostanu k souboru error_log, jedná se o hosting Forpsi. Jestliže ten soubor nevidím v FTP, je třeba o něj nějak žádat? Nastavení vlastního error_logu pomocí .htaccess mně nefunguje, objeví se chyba 500. Jsem bezradný, potřebuji jednoduše odhalit příčinu té chyby.
Děkuji za ochotu.