Vyčtení obsahu z externí stránky přímo do Html – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vyčtení obsahu z externí stránky přímo do Html – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comVyčtení obsahu z externí stránky přímo do Html – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

BoBy0
Newbie
12. 3. 2012   #1
-
0
-

Čau řeším problém jak vyčítat obsah tipu 

<div id="odkazy" class="odkazy"><center>Odkazy: <a rel="nofollow" href="http://www.mondani.cz" target="_blank" title="Kadeřnictví Židlochovice mondani.cz">Kadeřnictví Židlochovice</a>|<a rel="nofollow" href="http://www.servisjm.cz" target="_blank" title="Půjčovna lodí, Osobní přeprava jm servis servisjm.cz ">Půjčovna Lodí</a>|<a rel="nofollow" href="http://www.restauraceorlovna.cz" target="_blank" title="Restaurace Tuřany orlovna">Restaurace Tuřany</a>|<a rel="nofollow" href="http://www.pizzazidlochovice.cz" target="_blank" title="pizza Židlochovice">Pizza Židlochovice</a>|<a rel="nofollow" href="http://yfs.cz" target="_blank" title="Fotbalové štulpny">Fotbalové štulpny</a>|<a rel="nofollow" href="http://www.namlatech.cz" target="_blank" title="Restaurace Slatina namlatech.cz" >Restaurace Slatina</a></center></div>

z externího servru přímo do html ... díky za rady ;) iframe je podle mě k ničemu napadl mě  ještě  JS . budu rád za vaše názory a rady :) 

Mirek

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.176.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
12. 3. 2012   #2
-
0
-

#1 BoBy
file_get_contents nebo cURL

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
kavva+4
Návštěvník
13. 3. 2012   #3
-
0
-

nasiel som vo svojom php chlieviku tento script. nie je uplne moj, ale taky zlepeny po nete, kedze nie som phpckar :) 
svoj ucel vsak zvlada. skus si dat napr "echo getContents('http://www.programujte.com')" a fakticky ti zobrazi tu linku. ked ju nevyechujes, ale supnes do premenej, tak mas source ;) a v nom si uz vyberes to co potrebujes.

<?php 

function getContents($url, $methods = array('fopen', 'curl', 'socket'))
{
    if(gettype($methods) == 'string')
        $methods = array($methods);
    elseif(!is_array($methods))
        return false;
    foreach($methods as $method)
    {
        switch($method)
        {
        case 'fopen':
		
            if(ini_get('allow_url_fopen'))
            {
                $contents = file_get_contents($url);
                if($contents !== false)
                    return $contents;
            }
        break;
        case 'curl':
            if(function_exists('curl_init'))
            {
                $ch = curl_init();
                curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
                curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
                return curl_exec($ch);
            }
        break;
        }
    }
    return false;
}

?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý