Zacatecnik-nefunguje string lenght – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zacatecnik-nefunguje string lenght – C / C++ – Fórum – Programujte.comZacatecnik-nefunguje string lenght – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

muflix
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
13. 3. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, začínám se pomalu učit C++, ale nevim proč mi nejde cout << str.lenght() viz:

int delka = radka.lenght(); cout << delka;

 funguje ale

cout << str.lenght()

uz ne.. nevite cim to muze byt ? kompipator pouzivam /usr/bin/g++

dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Krocan
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
13. 3. 2012   #2
-
0
-

možná zkusit length namísto lenght?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1220:c1a3:21a:6b...–
stif+1
Stálý člen
13. 3. 2012   #3
-
0
-

čo vlastne robíš? možno by to šlo inak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.95.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
13. 3. 2012   #4
-
0
-

Evidentne se uci a to myslim jinak nepujde :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.187.–
devilfish0
Stálý člen
13. 3. 2012   #5
-
0
-

myslim ze Krocan to uz napisal celkom jasne, zly spelling slova length. Takze pekne oznacit vlakno za vyriesene a good luck s ucenim c++ ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.120.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
13. 3. 2012   #6
-
0
-

Btw. Můžeš místo metody length použít i metodu size(). 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
muflix
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
13. 3. 2012   #7
-
0
-

aa supr dik, ja sem pako :-):D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

Začátečník — založil Martin

Začátečník — založil Otis

Začátečník — založil Yohaku

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý