Mam problem s programem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mam problem s programem – Visual Basic – Fórum – Programujte.comMam problem s programem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

tom0
Duch
8. 3. 2006   #1
-
0
-

Tady je zdrojak programu najdete na nem nejakou chybu?

Private Sub CommandButton1_Click()

Image1.Visible = False
Label1.Caption = Int(Rnd * 10)
Label2.Caption = Int(Rnd * 10)
Label3.Caption = Int(Rnd * 10)
If (Label1.Caption=7) Or (Label2.Caption = 7)
or (Label3.Caption = 7) Then
Image1.Visible = True
Beep
End If
End Sub

Private Sub CommandButton2_Click()
End
End Sub

Private Sub Form_Load()

End Sub




Za odpovedi predem dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom0
Newbie
9. 3. 2006   #2
-
0
-

Tady to mas :)



Private Sub CommandButton1_Click()
Image1.Visible = False
Label1.Caption = Int(Rnd * 10)
Label2.Caption = Int(Rnd * 10)
Label3.Caption = Int(Rnd * 10)
If (Label1.Caption = 7) Or (Label2.Caption = 7) Or (Label3.Caption = 7) Then Image1.Visible = True
Beep
End Sub

Private Sub CommandButton2_Click()
End
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jiří Chytil0
Věrný člen
9. 3. 2006   #3
-
0
-

Jé, Lucky 7, to znám :)

Teda, zaprvé jsem si nevšiml toho, cos tam upravil, ale možná jsem slepý.

A zadruhé, to musí pípat jen když je v některém captionu 7, a tudíž beep musí být v podmínce.

Možnost je buď rozepsat to na víc řádků a nebo oddělit dvojtečkou.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Tom0
Newbie
10. 3. 2006   #4
-
0
-

mno, puvodne to bylo odentrovane do radku a bejzik mi to nebral, tak jsem to dal do jedne lajny... pak jsem vymazal End If a jeste jsem zapomel nakonec podminky napsat And Beep :)

ale jinak mi to fungovalo dobre s tou vymazanou End-Ifou.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jiří Chytil0
Věrný člen
10. 3. 2006   #5
-
0
-

tož podmínky bez end if používám já docela často ale proč by to s end if nemělo pracovat ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Tom0
Newbie
10. 3. 2006   #6
-
0
-

to ja nevim, me to ve skole nejak jecelo ze to proste nejde :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
16. 4. 2006   #7
-
0
-

Dobrý den, ve vašem programu jen chybí za (Label2.Caption = 7)
mezera a podtržítko, aby příkaz pokračoval na dalším řádku. Myslím ale, že už to dávno víte. S pozdravem M. K.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý