Bujďte pozdraveni,
mám následující problém (zdrojový kód pošlu, pokud budete potřebovat).... :
Vyrobil jsem si v jQuery hru, která vypadá následovně: mám DIV s nějakými rozměry, které nejsou pro budoucí řešení problému důležité, tento DIV funguje jako mapa pro vykreslování grafiky. Napsal jsem v jQuery funkci (objekt), který při zavolání vytvoří DIV v našem vykreslovacím DIVu a vytvoří objekt, který zodpovídá za chování tohoto DIVu (mění jeho polohu v časovém intervalu (vytváří pocit, že tento DIV padá)). Vše funguje krásně, DIVy se generují a padají jak mají, ale problém je vtom, že pokud se ptám, jestli se na některý z nich kliklo, tak jQuery je hluché, neodpovídá. Ptám se následovně: $('#IdVykreslovacihoDIVu div').click(function(){///tělo funkce, která se nikdy neprovede...}); obešel jsem to provizorním řešením, protože jsem si všiml, že css efekty fungují normálně, tak jsem změnil při hoveru barvu v rgb o 1, takže nebyl vidět rozdíl, napsal jsem keylistener, který při kliknutí na dokument prošel všechny divy ve vykreslovacimDIVu a zjistil, který má jinou barvu kvůli tomu hoveru....což v podstatě nahradilo kliknutí na div...ale přecejenom je to těžkopádné a nefunkční na dotykových zařízeních, navíc mě neuvěřitelně zajímá, kde mistr tesař udělal chybu....pokud někdo z vás bude od té dobroty a poradí mi, budu neskonale vděčný....
Ještě dodám, že jsem zkoušel DIV zastavit, jestli to nemůže být třeba tím, že je v pohybu, ale ukázalo se, že problém zůstává....dále Vykreslovací DIV má pozici relative a DIVy co se generují maji polohu absolute...dal jejich polohu měním tak, že měním hodnoty top: Xpx; přes jQuery metodu CSS....kdyby jste potřebovali další podklady, tak si řekněte
EDIT: teď jsem zkoušel do konzole vypisovat přes funkci mouseenter elementy, na ktere najiždím a tyhle DIVy to vůbec nezaregistrovalo...jako by tam nebyly...