Vymazaní Cookie a znovu nacteni browseru bez nich – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vymazaní Cookie a znovu nacteni browseru bez nich – .NET – Fórum – Programujte.comVymazaní Cookie a znovu nacteni browseru bez nich – .NET – Fórum – Programujte.com

Mutagen0
Super člen
15. 3. 2012   #1
-
0
-

Zdravim,

mam v programu naky webbrowser a vubec nevim jak mu zajistit aby sem vymazal cookie. Sice ano pres kod je vymazu ale jakmile obnovim webbrowser cookie se znova nactou -> nebo prihlaseni apod tam zustane.

Pomuze jen kdyz pres kod vymazu a znovu zapnu program coz je trochu neprijemne a na dve veci. nevíte jak to udelat abych pri vymazani a znovu nacteni webbrowseru se mi znova nevytvorili?

Díky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
16. 3. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Mutagen0
Super člen
16. 3. 2012   #3
-
0
-

Ano ptal a nic to neřeší,

zkoušel jsem tento kod

foreach (string currentFile in theCookies) { try { File.Delete(currentFile); textBox1.Text += "Delete Files - " + currentFile + Environment.NewLine; } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.ToString(), "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error); } }

Ale vyhodi me to tenhle error a spustit jako spravce nepomuze

Pak jsem zkousel tento

try
            {
                int Cookies = web.Document.Cookie.Length;
                textBox1.Text += "Pocet Cookie : " + Cookies + Environment.NewLine;
                web.Document.Cookie.Remove(0, Cookies);
                textBox1.Text += "Pocet Cookie : " + Cookies + Environment.NewLine;
            }
            catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.ToString(), "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error); }

A vrátí mě to stejnou hodnotu cookies -> vypise do textboxu

nevim co delam blbe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
naromax
~ Redaktor
+1
Návštěvník
29. 3. 2012   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.239.–
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý