Hledá se vývojář programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledá se vývojář programu – C / C++ – Fórum – Programujte.comHledá se vývojář programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

ninja řízek-1
Návštěvník
16. 3. 2012   #1
-
0
-

ahoj 

jak je výše zmíněno hledám programátora. projekt nechci kvůli originálnosti zveřejňovat, ale pár slov jistě řeknu.

jedná se o 3D program k tvorbě her (žádný 3D rad, game maker) prostě 3D grafický editor na úrovni 3Ds Max, scriptovací

jazyk a engine který vše pohání dohromady.

doufám že to někoho možná zaujme a když už ne tak klidně může přispět nápadem

odpovědi pište na email supermakus@seznam.cz      

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
16. 3. 2012   #2
-
0
-

#1 ninja řízek
11 €/hod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
ninja řízek-1
Návštěvník
16. 3. 2012   #3
-
0
-

#2 crazy
a jak tě mám asi kontrolovat že tu hodinu pracuješ

to co ti nabízím je padesátiprocentní podíl ze zisku- 150/jedna koupi  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
ninja řízek-1
Návštěvník
16. 3. 2012   #4
-
0
-

#3 ninja řízek
samozřejme Kč

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
16. 3. 2012   #5
-
0
-

A ty těch 50% dostaneš za co?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
ninja řízek-1
Návštěvník
16. 3. 2012   #6
-
0
-

#5 zlz
za to že si někdo koupí ten daný produkt. chápeš? jako když si koupím jeden rohlík ty z něj dostaneš padesát procent
ze zisku. takhle ňák jsem to myslel    

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
pakr93
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
16. 3. 2012   #7
-
0
-

Hledáš jednoho programatora ? Na program jako je 3Ds max ? Zajimavy ... kdyz uz v tom budete, nechcete treba taky vymyslet perpetum mobile ? Jen tak proste z hecu ? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
ninja řízek-1
Návštěvník
16. 3. 2012   #8
-
0
-

#7 pakr93
a ty by ses rád podílel kdyby jo tak mi napiš na email 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
16. 3. 2012   #9
-
0
-

#8 ninja řízek
on se ptal, za co ty dostaneš těch zbylých 50% ?    A jeden člověk na program jako je 3Ds Max je opravdu málo :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
ninja řízek-1
Návštěvník
16. 3. 2012   #10
-
0
-

#9 crazy
přece to je ten zbytek toho co dostane ten programátor.
je sice pravda že je to málo, ale tolik možností jako v 3ds tam nebude   

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
16. 3. 2012   #11
-
0
-

#10 ninja řízek
takže jestli tomu správně rozumím, tak hledáš někoho, kdo ti dodá hotový produkt a půjdete se ziskem na půl?   

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
ninja řízek-1
Návštěvník
17. 3. 2012   #12
-
0
-

#11 crazy
z poloviny máš pravdu. ale já se na tom budu taky podílet. např. vyvinu skriptovací jazyk, a nějaký desing v programu.      

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
ninja řízek-1
Návštěvník
17. 3. 2012   #13
-
0
-

#12 ninja řízek
no jestli si myslíš, že to sám nezvládneš, tak já vyvinu ten jazyk a ty vytvoříš vývojové prostředí, tak co   

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
17. 3. 2012   #14
-
0
-

#13 ninja řízek
Ono tam nejde až tak o to, že by to zvládl nebo nezvládl. Vem si, že to udělá celý sám tak proč by ti měl dávat polovinu peněz? Když to prodá sám, pude mu do kapsy místo poloviny všechno...

Navíc tohle je zase takovej projekt, kterej nemá podle mýho názoru moc smysl. Takovejch nástrojů už je relativně dost a dokonce i zadarmo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
ninja řízek-1
Návštěvník
17. 3. 2012   #15
-
0
-

#14 Matrix17
ono tady nejde o to jestli to někdo použije. mě jde hlavně o to, abych já v tom mohl tvořit konkrétní hru.
a rozhodně jsem neviděl nástroj, který dokáže tvořit grafiku, animovat a zároveň v tom programovat    

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
vitamin+8
Grafoman
17. 3. 2012   #16
-
0
-

Preco chces v jednom programe tvorit grafiku aj logiku hry?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
17. 3. 2012   #17
-
0
-

#16 vitamin
mimo to, rozhodně to není práce na rok... ale ve dvou lidech tak na 5 let ( aby to bylo alespoň trochu použitelné ) :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
krvababa
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 3. 2012   #18
-
0
-

to vitamin

proč by nešlo tvořit grafiku v jednom programu. začátečníci to jenom uvítají, že nemusí nic importovat sem a zas tam
krom toho, stáčí jim se naučit jen v jednom programu.

jo a ještě práce na rok to rozhodně neni, to je asi jediné v čem máš pravdu   

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
krvababa
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 3. 2012   #19
-
0
-

poslední věta byla určena crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!""""""""""""""""""""""""""""""""

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
18. 3. 2012   #20
-
0
-

A co třeba Unity 3D nebo Blender?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
krvababa
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
18. 3. 2012   #21
-
0
-

#20 Matrix17


#14 Matrix17
ono tady nejde o to jestli to někdo použije. mě jde hlavně o to, abych já v tom mohl tvořit konkrétní hru.
a rozhodně jsem neviděl nástroj, který dokáže tvořit grafiku, animovat a zároveň v tom programovat#20 Matrix17

 #20 Matrix17
 

no s blenderem jsem již pracoval, ale to ovládání je na HOVNO. a navíc on asi chce vlastní prostředí ve kterém se může
pohybovat. to taky neuškodí hned začít pracovat efektivně    

  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
18. 3. 2012   #22
-
0
-

#21 krvababa
rozhodně by ho stálo mnohem méně práce a času naučit se dobře a efektivně pracovat a pohybovat se např. v Blenderu, než si to prostředí naprogramovat (nechat si naprogramovat)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
vitamin+8
Grafoman
18. 3. 2012   #23
-
+1
-
Zajímavé

#15 ninja řízek
Chapem to spravne ze chces vytvorit nieco ako UnrealEngin/CryEngin integrovany s 3DMax/Maya?(samozrejme nie tak kvalitne).

Tvrdil si ze ty vytvoris scriptovaci jazyk, maz uz s tym dake skusenosti?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ninja řízek-1
Návštěvník
19. 3. 2012   #24
-
0
-

#23 vitamin
ano, půl roku jsem pracoval s html a css. v tom 3ds by to mělo být jak říkáš, ale výsledek není o fukcích, ale o kvalitě grafiky    

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
19. 3. 2012   #25
-
0
-

Tak se můžeš podívat i na Unity 3D. Já taky zastávám názor crazyho. Protože pouštět se ve dvou do takovýho projektu, je cesta na hodně dlouhou trať.

Ninjo a jak si vlastně představuješ to vytvoření jazyka? Prvně sem si myslel, že opravdu SÁM vymyslíš syntaxi, gramatiku a napíšeš nějakej interpretr. Ale když tvoje zkušenosti sou, že umíš pracovat s html a css tak hádám, že tuhle věc by asi taky dostal na práci druhý člen týmu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
vitamin+8
Grafoman
19. 3. 2012   #26
-
0
-

#23 vitamin:

Tvrdil si ze ty vytvoris scriptovaci jazyk, maz uz s tym dake skusenosti?

#24 ninja řízek:

ano, půl roku jsem pracoval s html a css.

Toto som fakt necakal  

Inak mam podobny ciel. Chcem si vytvorit vlastny herny engin a editor na tvorbu hier. Viem ze bude zostavat vo vsetkom za konkurenciou ale robim ho hlavne preto ze ma to bavi. Ty chces aby ti niekto naprogramoval herny engin. Preco? Mozes si stiahnut mnozstvo kvalitnych enginov ktore su zadarmo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
meqi+1
Newbie
19. 3. 2012   #27
-
+2
-
Zajímavé

ninja řízek: tak ty si moc, celou dobu mám pocit, že víš naprostý kulový a scháníš někoho, kdo za tebe udělá většinu práce... pokud by si chtěl nedej bože dělat podobnej program jako 3Ds Max, tak na to potřebuješ úplně jiný znalosti, páč tam je tuna matematiky a výpočtů a dělat to ve 2 lidech je šílenost...
Na tohle potřebuješ celej tým (aspoň 10 lidí), kteří mají potřebný znalosti a mají s těmito programy zkušenosti a i tak by si to dělal minimálně rok a to bude ještě beta verze
Toť můj názor...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 3. 2012   #28
-
+1
-
Zajímavé

Takových nápadů a nabídek na "spolupráci" tu už bylo, ale stejně se člověk pousměje, i když to vidí už posté:)

Ninja řízku, hezky se uč sám programovat (HTML a CSS ani není programování a půlroční hraní si s nimi neznamená už vůbec nic) a za pár let už snad budeš mít reálnější představy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.185.–
ninja řízek-1
Návštěvník
19. 3. 2012   #29
-
0
-

#28 Chrasty
tak mi najdi nějakej dobrej seriál na javu nebo c(křížek)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
vitamin+8
Grafoman
19. 3. 2012   #30
-
0
-

#29 ninja řízek
Skus pouzit google, bing ....

Ak to nepomoze tak sa opytaj v spravnej sekcii: http://programujte.com/forum/diskuze/16-java/

Co je to c(křížek) ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
19. 3. 2012   #31
-
0
-

#29 ninja řízek
Tutoriály pro Javu a C# najdeš i tady na Programujte.com, stačí si to naklikat nahoře v menu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.185.–
ninja řízek-1
Návštěvník
19. 3. 2012   #32
-
0
-

to Chrasty

já vím že html a css není programování. spíš jsem to napsal z důvodů znalosti psaní kódů (znamená že vím jak udělat čitelný kód)  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
meqi+1
Newbie
19. 3. 2012   #33
-
0
-

#32 ninja řízek
tak toto je lol... máš znalosti HTML a CSS a chceš programovat program podobnej 3Ds Max a ještě máš tu drzost schánět lidi na to, když sám o tom nic nevíš...
V tomto případě si myslim, že toto je zabitý téma celkem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Doomista+1
Stálý člen
23. 3. 2012   #34
-
0
-

#25 Matrix17
UE? CE? pouze za provizi vývojářům pokud výnosy dosáhnou určité hranice, Unity 3D? Byl jsem na GGJ a asi 3 týmy pracovaly v unity a i ti, co ji znali delší dobu nadávali jak dlaždiči.
S html a css fakt nikam moc nedojdeš. ani scriptění není tak jednoduchý jak vývoj www stránek. jinak, jseš si fakt jistej, že ve dvou lidech, z nichž jeden má znalosti html a druhej by byl v ideálním případě programátor zvládnou budgetovej titul (kterej by se nějak zázračně prodával a to dokonce za 150kč), kde by byli nuceni využívat defaultní sadu grafik, protože nepředpokládám, že by ten programátor byl i grafik, byli by nuceni používat standartní knihovnu zvuků a ve tvém vlastním zájmu doufám, že máš alespoň fantazii (vzhledem k tomuhle nápadu asi jo) na napsání příběhu a dostatečnou designerskou gramotnost

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Na vše stačí iostream...
ninja řízek-1
Návštěvník
29. 3. 2012   #35
-
0
-

#34 Doomista
náhodou jsem se ptal jednoho programátora na programování 3D programů a zas tak namáhavý to prý neni.
a pokud jde o dlouhé psaní kódu tak já jsem si zkoušel nedávno javu a napsal jsem asi sto řádků za hodinu a to jsem se ještě díval do tutoriálů jestli dělám vše dobře   

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
29. 3. 2012   #36
-
0
-

#35 ninja řízek
:D tak teď si mě pobavil :)

náročné to rozhodně je a pro jednoho člověka bych řekl až nemožné (není to zase tak úplně pravda), musíš dokonale ovládat matematiku, analytickou geometrii a hlavně programování...

100 řádků za hodinu opsaných z tutoriálu je tedy úspěch... takový program, co plánuješ by měl stovky tisíc řádků...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.59.–
All you need is vision and time.
ninja řízek-1
Návštěvník
29. 3. 2012   #37
-
0
-

#36 crazy
jo ale za hodinu tak si spočítej kolik by to bylo hodin

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
29. 3. 2012   #38
-
0
-

#37 ninja řízek
napsání toho kódu ti zabere tak desetinu (možná i méně) času, který k tomu budeš potřebovat...

většinu času při programování aplikace ti totiž zabere ladění, testování, atd... ( a taky to hlavně vymyslet :) algoritmy (což u tvé aplikace by jich bylo potřeba opravdu hodně ) )

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.59.–
All you need is vision and time.
vitamin+8
Grafoman
29. 3. 2012   #39
-
0
-

#35 ninja řízek
Zo zaciatku sa program pise rychlo, ale az bude mat 10k+ riadkov tak uz to pojde pomalsie. Inak 100 riadkov nie je moc, ja mam napr teraz v jednom programe len hlavickovy subor kde je deklaracia 1 triedy na 220+ riadkov :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
29. 3. 2012   #40
-
0
-

#37 ninja řízek
Opravdu se s takovým projektem radši rozluč. Je to megalomanský a tak jak ty to plánuješ dělat i neproveditelný. Nikdo ti nebude x hodin denně nespočet měsíců dělat na programu ze kterýho nakonci MOŽNÁ něco kápne.

Je to jako bys nastoupil do práce a oni ti řekli, že rok bude pracovat zadarmo a když se jim osvědčíš tak ti pak za tu práci začnou i platit. Šel bys do takový firmy dělat? Pochybuju. Tohle opravdu není práce pro jedno ani dva lidi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
ingiraxo+15
Grafoman
29. 3. 2012   #41
-
+1
-
Zajímavé

Myslím... že tohle je právě ta chvíle, kdy by se měl řízek probudit ze snu a opět se postavit nohama na zem ^.^

řízek: jen bych dodal, že těch 100 řádků ti napíšu klidně do 10min když přesně vim co chci... takže 100 řádků za hodinu je dost slabí, pokud chceš takovou extrémně komplexní app, tak všeobecně platí, že čím více kódu, tím pomalejší vývoj a pro takový program se už bavíme o obrovských číslech v řádech 100 tisíců řádků čistýho kódu a vzhledm k tomu, že nemáš tým, nevíš jak na to, plánuješ s uměním HTML dělat perpetum mobile, tak si opět přečti první větu mého příspěvku ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.183.64.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
ninja řízek-1
Návštěvník
1. 4. 2012   #42
-
0
-

   

jen tak mimochodem zkušenosti s 3D prostředím mám. tvořil jsem modely do hry a vím jak na to.
jde mi jen o to, abych vytvořil jazyk, pro snadné pochopení.   

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
yaqwsx+9
Posthunter
1. 4. 2012   #43
-
+1
-
Zajímavé

#42 ninja řízek
Já taky zatloukl hřebík pro kalendář do stěny a taky vím jak se staví dům ;) Doufám, že chápeš mou pointu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
naromax
~ Redaktor
+1
Návštěvník
1. 4. 2012   #44
-
0
-

#42 ninja řízek

Že máš zkušenosti s 3D prostředím nemusí akutně znamenat, že by byla reálná šance takové prostředí vytvořit. Stejně tak, vyvinout skriptovací jazyk taky není práce na odpoledne  .

Bohužel netuším, kolik je Ti let, nebo kdo jsi, ale pokud jsi začátečník a chceš se učit programovat, tak v tom samozřejmě pokračuj, ale vzal sis na začátek opravdu velké sousto ! 

Pokud máš zájem vyloženě jen o ten program, tak dej zakázku nějaké týmu programátorů, aby Ti program vytvořili. Ovšem počítej s tím, že čas takové týmu (popř. společnosti, firmy) je drahý...

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.239.–
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
2. 4. 2012   #45
-
0
-

#42 ninja řízek
Dobře tak opustíme ten sen o tom, že vytvoříš prostředí pro tvorbu her ve 3D s pokročilýma možnostma. Jen tak ze srandy. Jak si myslíš, že se takovej programovací/skriptovací jazyk tvoří?

Víš něco o gramatikách, automatech, derivačních stromech? Protože tohle všechno musíš a potřebuješ znát... A opět je to zase dokola...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
vitamin+8
Grafoman
2. 4. 2012   #46
-
0
-

#45 Matrix17
Svojim sposobom nemusi vediet nic, len musi chciet ucit sa. Automaty a gramatiky nie su tazke, hlavne ak ta nezaujimaju matematicke odvodenia a zapisi, rozne redukcie a podobne veci ktore nutne nemusi poznat. v CZ/SK jazyku je aj dost materialov ktore mu vysvetlia ako spravyt prekladac od lexikalnej analyzi cez syntakticku a sematicku az po generovanie kodu. 

Ale to by musel chciet sam a nie hladat niekoho kto to spravy zanho.

Ak by mal zaujem, mozem mu tu dat linky na materiali ktore mu pomozu s tvorbou scriptovacieho jazyka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #47
-
0
-

#46 vitamin
se scriptem jsem to myslel způsobem že do výsledné hry se automaticky přiřadí další program který hru přeloží např. do c# a počítač si s tím poradí jak si s tím poradí vždy  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
vitamin+8
Grafoman
2. 4. 2012   #48
-
0
-

#47 ninja řízek
Aky script?

Ako sa tam priradi?

Prelozi hru do c#?, na to budes potreboat prekladac zo scriptovaciho jazyka do c#...

počítač si s tím poradí jak si s tím poradí vždy  

 
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #49
-
0
-

#48 vitamin
právě že ten překladač je s hrou integrovaný 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
vitamin+8
Grafoman
2. 4. 2012   #50
-
+2
-
Zajímavé

Oprav ma ak sa mylim, ale ty nemas ziadnu hru a ani ziaden prekladac co by mohol byt v tej potencionalej hre integrovany. Zrejme ani nemas ten scriptovaci jazyk ktori sa ma prekladat do c# a zrejme nemas ani herny engin ktori ma byt riadeny scriptami napisanymi v tom scriptovaciom jazyku ktori nemas.  :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #51
-
0
-

#50 vitamin
jazyk jsem již vymyslel a můžu ti poslat menší ukázku. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.57.–
vitamin+8
Grafoman
2. 4. 2012   #52
-
0
-

Ok, posli ukazku. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.60.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #53
-
0
-

#52 vitamin
particle = z4; 
particle = u6;
particle = t5;
partilcle = w1;

"komentář"

particle importance z4 = control; "význam částice ovládání (chod vpřed)"
particle importance u6 = reaction; "význam částice reakce na pohyb (pád do propasti)"
particle importance t6 = reaction; "význam částice reakce na pád do propasti (smrt)"
particle importance w1 = offer; "význam částice nabídka na smrt (nabídka pro restart hry)"

"animace částic"

animation z4 = jméno animace chodu vpřed;
animation u4 = -||- pádu do propasti;
animation t6 = -||- smrti;

condition [ when ] z4 [ so ] u6;
condition [ when ] u6 [ so ] t6;
condition [ when ] t6 [ so ] w1;

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.230.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
2. 4. 2012   #54
-
0
-

#53 ninja řízek
nesmysl

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #55
-
-1
-
Mimo téma

#54 crazy
to je tím že jsi ani nepoužil překladač a neuvážil jsi, proč to je takhle napsaný.

particle - částice - akce
particle importance - význam částice
animation - animace částice

pokud jsi ještě nepochopil významy použij překladač a šedou kůru mozkovou 

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.230.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
2. 4. 2012   #56
-
0
-

#55 ninja řízek
1) anglicky umím určitě lépe než ty, protože použít when so není zrovna korektní

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #57
-
0
-

#55 ninja řízek
jinak částice je základ všeho (pro pochopení)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.230.–
ninja řízek-1
Návštěvník
2. 4. 2012   #58
-
-1
-
Mimo téma

#56 crazy
lepší mě nenapadlo

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.230.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
2. 4. 2012   #59
-
0
-

#58 ninja řízek
tak se nenávažej do mé angličtiny... tohle téma ztratilo smysl, chtělo by to LOCK

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2:31:1e75:8ff:fe...–
All you need is vision and time.
ingiraxo+15
Grafoman
2. 4. 2012   #60
-
0
-

#57 ninja řízek
Když si to tak čtu, tak si nemůžu pomoct, ale stále mám pocit, že vymejšlíš blbost a hlavně, když se to stejně nezrealizuje, protože na to nemáš prostředky ať už jakýhokoli živýho, neživýho či abstraktního typu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý